Με Ρούντολφ βασικό για το «διπλό»!

Με Ρούντολφ βασικό για το «διπλό»!

Με τον Γκέργκελι Ρούντολφ, πιθανότατα στην βασική του ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί το απόγευμα ( 19:30 Novasports 1/ LIVE Onsports) του Σαββάτου (17/09) κόντρα στον επικίνδυνο και φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέρει καλά πως ο Ατρόμητος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και θέλει να «κόψει» τον ρυθμό της ομάδα του Γιώργου Δώνη, δίνοντας βάρος στο κέντρο καθώς θεωρεί πως εκεί θα κριθεί η αναμέτρηση.

Για τον λόγο αυτό ο Πορτογάλος ετοιμάζει τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος θα πάρει θέση στα αμυντικά χαφ, ενώ η άλλη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αναμένεται να είναι αυτή του Ρούντολφ, ο οποίος θα πάρει την θέση του Τοτσέ στην επίθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στέφανος Κοτσόλης, με τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Καντέ να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Μπροστά τους θα είναι ο Βιτόλο, σε ρόλο ανασταλτικού μέσου, ενώ οι Ζεκά και Κατσουράνης «κλείνουν» την τριπλέτα στα χαφ.

Στην επίθεση, υπάρχει το… ερωτηματικό, καθώς όπως προαναφέραμε υπάρχουν σκέψεις να αγωνιστεί βασικός ο Ρούντολφ αντί του Τοτσέ, ενώ Λέτο και Κουίνσι θα βρίσκονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι «πράσινοι» με 4-4-2, ωστόσο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με πιο «αδύνατο» κέντρο, κάτι το οποίο δεν θέλει ο Φερέιρα, καθώς γνωρίζει πως εκεί βρίσκεται η δύναμη του Ατρόμητου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης ποντάρει πολλά στον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο διεθνής επιθετικός έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος τεχνικός εύχεται αυτό να συνεχιστεί και με την φανέλα του Ατρόμητου...

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ιτάνζ, με τους Τόμας και Φυτανίδη να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γιαννούλης θα είναι αριστερό μπακ και ο Σκόνδρας δεξιά.

Σε ρόλο αμυντικού μέσου, θα βρίσκεται ο Ζουέλα, με τον Αφρικανό να έχει πιο ανασταλτικά καθήκοντα από τα... προβλεπόμενα, ενώ οι Τάτος και Πίτου Γκαρσία θα βρίσκονται μπροστά από τον πρώην άσο της Ξάνθης.

Αιχμή του δόρατος θα είναι για τους Περιστεριώτες ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Ντένις Επστάιν στα αριστερά και τον Θανάση Καραγκούνη στα δεξιά, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, με τους Μπέλιτς και Μπρίτο να έχουν θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα...



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved