Το καλό και το… κακό συναπάντημα του Τεννέ

Το καλό και το… κακό συναπάντημα του Τεννέ

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει σήμερα (17/09) ο Μπάμπης Τεννές, όμως η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων τον φέρνει μπροστά σε κάποιες καλές και… κάποιες άλλες όχι τόσο καλές συναντήσεις.

Το παρελθόν του Τεννέ βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με αυτό των «Φαιάκων», αφού ο νυν προπονητής του Παναιτωλικού έχει καθίσει (παραπάνω από μία φορά) στον πάγκο της ομάδας του Ιονίου. Ένα παρελθόν που για τον Μπάμπη Τεννέ περιλαμβάνει καλές και κακές αναμνήσεις. Κάποια γεγονότα που ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θέλει να τα θυμάται και μερικά άλλα που δεν θέλει καν να τα σκέφτεται.

Το «κραχ» μεταξύ Τεννέ – Λυράκη

Το «διαζύγιο» του Μπάμπη Τεννέ με την Κέρκυρα τον Δεκέμβριο του 2010 δεν ήταν «βελούδινο» και γι΄ αυτό σύμφωνα με τον προπονητή του Παναιτωλικού έφταιγε ξεκάθαρα ο Νίκος Λυράκης. Οι δύο άντρες ήρθαν σε σύγκρουση και τα λόγια που είπε τότε ο Τεννές για τον Λυράκη ήταν αρκετά «βαριά».

«Η αφορμή του «διαζυγίου» μου με την ομάδα έχει να κάνει με τον κ. Λυράκη. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να είναι από το γραφείο του κ. Λυράκη, όπως και ο προπονητής που θα με διαδεχθεί θα είναι από το γραφείο του κυρίου αυτού. Έτσι πιστεύω. Το «πριόνισμα» ξεκίνησε για εμένα εδώ και ενάμιση μήνα. Κάποια στιγμή ο κ. Λυράκης θα πει «γεια σας» και θα φύγει από την ομάδα», είπε την 1η Δεκεμβρίου του 2010 ο Τεννές με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Κέρκυρας.

Η απάντηση του Λυράκη; «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Δεν ασχολούμαι με τον κ. Τεννέ», είπε τότε με νόημα ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Κέρκυρα.

Οι δύο άντρες εκ των πραγμάτων θα βρεθούν κοντά σήμερα στο ματς της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό. Το να χαιρετηθούν αν πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο θέλουν για παραπάνω από έναν λόγο την επικράτηση της ομάδας τους…

Τεννές – Μπάντοβιτς: Αλληλοεκτίμηση και σεβασμός

Ένας πολύ σημαντικός λόγος για να χαρεί την επιστροφή του στην Κέρκυρα ο Μπάμπης Τεννές είναι η συνάντησή του με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός της Κέρκυρας υπήρξε σχεδόν για μία διετία το «δεξί χέρι» του Τεννέ στους «Φαίακες» και πιο πριν στον Ακράτητο.

Τους δύο άντρες συνδέει η αλληλοεκτίμηση και ο σεβασμός. Ο Μπάντοβιτς θεωρεί μέντορά του τον Τεννέ και κατά το παρελθόν έχει πει για εκείνον: «Έχω εργαστεί πολύ καλά μαζί του. Όταν περνούν τα χρόνια, δεν πρέπει να ξεχνάς το παρελθόν σου. Ειδικά τα άτομα που σε έχουν βοηθήσει, όπως έκανε αυτός για μένα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί, και στα Λιόσια και στην Κέρκυρα, είχαμε επιτυχίες. Και ξέρει και ο ίδιος πως και τους αναγνωρίζω και τον ευχαριστώ γι’ αυτό».

Ομως και ο Τεννές εκτιμάει πολύ τον «Μπόσκο», ο οποίος τον είχε διαδεχτεί στον πάγκο της Κέρκυρας την 1η Δεκεμβρίου του 2010.

«Εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός στη δουλειά του. Συνεργαστήκαμε για πάνω από μία διετία, αλλά οι συνομιλίες μας δεν σταμάτησαν ποτέ. Εάν το χρειαστεί, σίγουρα θα μιλήσουμε και τώρα», είχε δηλώσει αμέσως μετά τη φυγή του από την ομάδα του Ιονίου ο νυν προπονητής του Παναιτωλικού.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved