Πετρόπουλος: «Φαβορί για μένα ο ΠΑΟ»

Πετρόπουλος: «Φαβορί για μένα ο ΠΑΟ»

Την πεποίθησή του πως με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός θα βρει τον υγιή δρόμο του, εξέφρασε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο… λαβωμένος επιθετικός των «πρασίνων», μιλώντας στην τηλεόραση της «NOVA», έστειλε μήνυμα νίκης για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στον τραυματισμό τον δικό του και του Νίνη, στον Ρούντολφ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των οπαδών!

«Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης», τόνισε χαρακτηριστικά όσον αφορά στο φαβορί του ελληνικού πρωταθλήματος χρίζοντας τέτοιο τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Πετρόπουλου:

- Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και πηγαίνετε με πολύ καλή ψυχολογία στο Περιστέρι...

«Ξεκινήσαμε με το δεξί της υποχρεώσεις μας, έχουμε ήδη έξι βαθμούς, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση αν και είχαμε αρνητικό κλίμα εξαιτίας των παιδιών που τραυματίστηκαν σοβαρά. Αυτό σιγά σιγά το ξεπερνάμε και με τις προσθήκες που κάναμε την τελευταία στιγμή, πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί. Πάμε για τη νίκη στον Ατρόμητο».

- Σας επηρέασαν ψυχολογικά οι δύο σοβαροί τραυματισμού του Σωτήρη Νίνη και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου;

«Βέβαια, είναι δύο τραυματισμοί πάρα πολύ σοβαροί, δεν είναι μια θλάση ή κάτι μυϊκό. Είναι τραυματισμός στο γόνατο, χρειάζεται μεγάλος χρόνος αποκατάστασης... Εύχομαι στα παιδιά να είναι γεροί και να επιστρέψουν γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους και να βοηθήσουν και την ομάδα»

- Μαθαίνετε, διαβάζετε για τα προβλήματα που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο... Σας επηρεάζουν;

«Το έχω ξαναπεί, ότι δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Όμως άνθρωποι, καταλαβαίνουμε τι γίνεται στην ομάδα, ακούμε... Όπως έχουμε πει και μεταξύ μας οι παίκτες- όταν είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις- αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Πρέπει να δείχνουμε καλή εικόνα στο γήπεδο, πρέπει ο κόσμος να είναι μαζί μας και αν αγωνιζόμαστε καλά και έχουμε νίκες, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.  Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε και να τα λύσουν άλλοι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και όταν υπάρχει κλίμα υγείας, τότε θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως πρέπει να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο»

- Βγαίνετε πιο δυνατοί από τα προβλήματα;

«Ο κύριος Φερέιρα προσπαθεί να μας έχει ενωμένους ως ομάδα, όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και αυτό θα βγαίνει και στο γήπεδο. Όταν είσαι καλά με τους συμπαίκτες σου, βγαίνει και στο γήπεδο»

- Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο;

«Είχαμε κάνει ένα φιλικό το καλοκαίρι. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι- γιατί το σημαντικό είναι να κοιτάμε τη δική μας ομάδα- τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν είμαστε σοβαροί και αμυντικά και επιθετικά και αρπάξουμε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σκοράρουμε και θα πάρουμε τη νίκη στο Περιστέρι.

Αυτά τα παιχνίδια είναι τα κλειδιά για τον τίτλο. Μπορεί να έχεις χάσει ένα ντέρμπι, αλλά αν έχεις κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης σε αυτά τα παιχνίδια τότε μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα. Το ιδανικό βέβαια είναι να κερδίζουμε και τα ντέρμπι. Για το γόητρο της ομάδας, για τον κόσμο, για όλους…»

- Πολλοί χρίζουν φαβορί για τον τίτλο τον Ολυμπιακό... Τι πιστεύεις;

«Κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης κάθε ομάδας και δεν θέλω να κάνω προβλέψεις... Ο Παναθηναϊκός αν είναι καλά και όλοι οι παίκτες υγιείς, τότε θα τα καταφέρουμε. Φαβορί για μένα είναι ο Παναθηναϊκός. Για άλλους μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ. Θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο αν είμαστε καλά και να πάρουμε το πρωτάθλημα»

- Υπάρχει πλέον αυξημένος ανταγωνισμός στην επιθετική γραμμή μετά την απόκτηση του Ρούντολφ...

«Κάθε χρόνο βιώνω την ίδια κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ο Σισέ, άλλα χρόνια κάποιοι άλλοι παίκτες. Εγώ προσπαθώ να αγωνίζομαι όσο πιο πολύ με χρειάζεται η ομάδα και μου λέει ο προπονητής μου. Αν είμαι σε καλή κατάσταση, βοηθώ την ομάδα, σκοράρω και σημασία έχει όλοι να προσπαθούμε είτε παίζουμε πέντε λεπτά, είτε σε ένα ημίχρονο, είτε σε όλον τον αγώνα.

Σημαντικό είναι να βοηθούν όλοι, πάνω σε αυτό το πλάνο που έχει κάνει ο προπονητής, γιατί δεν βγαίνει μια ολόκληρη σεζόν με λίγους παίκτες. Το ιδανικό είναι να υπάρχει ρυθμός και γκολ. Χρειάζεται δουλειά και όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο»



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved