Τσιώλης: «Υπάρχει εκνευρισμός»

Τσιώλης: «Υπάρχει εκνευρισμός»

Ο Σάκης Τσιώλης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπάρχει εκνευρισμός στην ομάδα, κατηγορώντας το… παράξενο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό οι προετοιμασία δεν είναι και η πιο αγαπημένη διαδικασία των ποδοσφαιριστών. Με τους παίκτες του Άρη να… ταλαιπωρούνται το περασμένο καλοκαίρι για 70 ημέρες, μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας με τις αρκετές αναβολές, ήταν ο λόγος που υπάρχει εκνευρισμός στην ομάδα, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM», για την μέχρι στιγμής πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

«Στο πρώτο παιχνίδι με τα Γιάννενα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα ήταν πολύ καλή και δημιουργική και το μόνο που  μας έλειπε ήταν το γκολ. Με τον Ατρόμητο ήταν μία πολύ ανάποδη ημέρα για εμάς και ένα ανάποδο παιχνίδι το οποίο προήλθε γρήγορα γκολ και μία αποβολή για εμας και έτσι βγήκαμε εκτός πλάνου», είπε αρχικά.

Σχετικά με την γκρίνια που υπήρξε από τους φίλους της ομάδας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο πρόσθεσε: «Σίγουρα ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στις μεγάλες ομάδες σε τέτοια αποτελέσματα υπάρχουν αυτά. Πρέπει να τα α αποδεχτούμε».

Το γεγονός ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ο Άρης δεν αγωνίζεται, είναι αρνητικό για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς δεν θα μπορέσουν να ρεφάρουν άμεσα για την ήττα από τον Ατρόμητο. Άποψη που συμμερίζεται και ο Έλληνας τεχνικός: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχα πει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Αυτό γιατί η εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα μας ακολουθούσε για αρκετό διάστημα, κάτι που γίνεται κιόλας».

Στη συνέχεια σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη από τους ποδοσφαιριστές  του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας είπε: «Έχουμε πει ότι πάντα ένας καλός παίκτης έχει θέση στο ρόστερ. Υπάρχουν ακόμα νομικά παράθυρα και δε ξέρουμε αν θα ενισχυθούμε. Και η Καβάλα και ο Βόλος έχουν καλούς ποδοσφαιριστές κα ι έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και εμείς πάνω από όλα θέλουμε επαγγελματίες».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν πειθαρχικά παραπτώματα με την εξωγηπεδική ζωή των παικτών της ομάδας είπε: «Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο παράπτωμα. Όλα αυτά λέγονται επειδή παραμονές ενός φιλικού παιχνιδιού έγινε μία εκδήλωση του Super3 και βρεθήκαμε μέχρι αργά στην εκδήλωση. Σίγουρα αυτό δεν ήταν και το πιο σωστό».

Τέλος για τον εκνευρισμό που παρατηρείται είπε: «Η νοοτροπία και η συμπεριφορά είναι ο πρωταρχικός στόχος σε μία ομάδα και σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται από κάποιες καταστάσεις. Βλέπουμε ότι έχουμε κάνει σχεδόν 70 ημέρες προετοιμασία και οι παίκτες έχουν εκνευριστεί και αποσυντονιστεί από την αγωνιστική απραξία», κατέληξε.



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved