Κρέσιτς: «Άλλαξαν πολλά στον ΠΑΟΚ…»

Κρέσιτς: «Άλλαξαν πολλά στον ΠΑΟΚ…»

Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του έχασε δύο βαθμούς απέναντι στην Τότεναμ και σημείωσε ότι η περσινή σεζόν ήταν… σχολείο για όλους.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» ο Ντάριο Κρέσιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον… διαφορετικό ΠΑΟΚ της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά ο Κρέσιτς είπε:

Για το πώς νιώθει μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι όπως αυτό με την Τότεναμ: «Έχω καλά αισθήματα. Παίξαμε πολύ καλά χθες και το μόνο που έλειψε ήταν οι τρεις βαθμοί. Ξέρω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία: «Αν με ρωτούσε κάποιος πριν την κλήρωση θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νομίζω ότι χάσαμε δύο βαθμούς».

Για το ότι η Τότεναμ έπαιξε με πολλές αλλαγές: «Ακόμα και αν έπαιξαν με τη δεύτερη ομάδα δε σημαίνει τίποτα. Όλοι είναι στην Τότεναμ για να παίζουν. Έδωσαν μάχη και ήθελαν να κερδίσουν για να βρουν και θέση στην πρώτη ομάδα. Δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη διαφορά».

Για τις διαφορές των νεαρών με τα ελληνικά δεδομένα: «Οι παίκτες είναι πιο δυνατοί. Είχαν ένα πολύ δυνατό επιθετικό που έπαιξε φανταστικά και νομίζω ότι στο μέλλον θα γίνει μεγάλος παίκτης».

Για το αν είναι τόσο ξεχωριστή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Φυσικά… Πολλές ομάδες δεν το ξέρουν και όταν έρχονται εδώ τους κάνει εντύπωση. Μίλησα με τον Τσόρλουκα ο οποίος παίζει πολλά χρόνια στην Αγγλία και μου είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Για τις διαφορές των ευρωπαϊκών με τους αγώνες στην Ελλάδα: «Πέρυσι μετά τα παιχνίδια στην Ευρώπη, πηγαίναμε στα ελληνικά και χάναμε και αυτό ήταν μεγάλο σχολείο για εμάς. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε. Για αυτό είμαι ακόμα λίγο νευριασμένος με την περσινή χρονιά. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για το βάθος της ομάδας: «Χρειάζεται για να έχεις παρουσία στις τρεις διοργανώσεις. Έχουμε 20 παίκτες και για αυτό δε φαίνεται η διαφορά όταν έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους».

Για το αν ένιωσε κάπου δύσκολα χθες: «Ειλικρινά, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν ξέραμε πολύ καλά πως θα εμφανιστεί η Τότεναμ. Μετά το πρώτο 20λεπτο, κάναμε εμείς το παιχνίδι, δεν είχαμε αίσθηση φόβου, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά αυτό δεν ήρθε».

Για τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του Λίνο: «Μίλησα με τον διαιτητή, είδα και τα στιγμιότυπα, είδα ότι ο Κοντρέρας ήταν μέσα, αλλά τέτοιες φάσεις γίνονται πάρα πολλές».

Για το αν ήταν πέναλτι της Τότεναμ: «Δε μπορούσα να δω πολύ καλά. Είδαμε τον διαιτητή να έρχεται προς τα εκεί και φοβηθήκαμε. Δεν ξέρω αν αυτό τον επηρέασε και σφύριζε μετά όλο υπέρ της Τότεναμ».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Το γκρουπ ήταν από την αρχή δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με τους Ιρλανδούς και να νικήσουμε και τη Ρούμπιν στην έδρα μας. Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος κάτω από τα δοκάρια: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Πως αισθάνεσαι κάτω από τα δοκάρια, όταν έχει 30.000 κόσμο να φωνάζουν; Είναι κάτι που το απολαμβάνω».

Για το αν άλλαξε κάτι φέτος: «Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρσι. Έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο. Έχει αλλάξει και ο προπονητής, που είναι πολύ πιο οργανωτικός και προσπαθεί να βάλει και άλλα πράγματα στην ομάδα».

Για τον Μπόλονι: «Είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος. Του αρέσει να βλέπει τους άλλους να δουλεύουν σκληρά».

Για το αν είναι ακόμα νευριασμένος για την ήττα από τον Εργοτέλη: «Νομίζω ότι όλοι είμαστε εκνευρισμένοι για αυτό. Μπορεί να υπήρχε η αποβολή, αλλά και πάλι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Με ένα 10% παραπάνω στην απόδοσή μας θα τα είχαμε καταφέρει. Ηταν και αυτό ένα μάθημα για όλους μας».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δε μπορώ να υποσχεθώ κάτι, εκτός από το ότι θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι χθες, έχουμε μόλις δύο μέρες για να ξεκουραστούμε. Πρέπει να είμαστε πολεμιστές για αυτό τον αγώνα με τον Πανιώνιο».

Για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι φέτος είμαστε μία καλή ομάδα. Στο γήπεδο υπάρχουν 11 παίκτες που μάχονται και κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Νομίζω ότι παίζουμε καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά καλά ως ομάδα».



Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved