Ντεμόλ: «Δικό μας το ματς με Αστέρα»

Ντεμόλ: «Δικό μας το ματς με Αστέρα»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καθ’ όλα έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/9) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως ανέφερε ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (16/9).

Ο Βέλγος τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου όχι μόνο για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, αλλά και αυτές που ακολουθούν με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο.

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας κάτι ξεχωριστό. Θέλω να κάνω μια έκκληση σε όλο τον κόσμο των Ιωαννίνων να βρεθεί στο γήπεδο, όχι μόνο αυτή την Κυριακή αλλά και με Κέρκυρα και με τον Πανιώνιο. Διότι δεν θέλω να βάλουμε περισσότερη πίεση στους παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, αλλά ακόμα ακολουθούν είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου θα υπάρχει και πίεση και στη συνέχεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού ηγέτη των Ηπειρωτών.

Και συνέχισε: «Έχω ήδη αναφερθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια πολύ δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα, γιατί τα δύο πρώτα παιχνίδια τα δώσαμε με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε εναντίον δύο δυνατών αντιπάλων και πιο ισχυρών οικονομικά σε σχέση με τον ΠΑΣ. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Έτσι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Στεφάν Ντεμόλ, ανέφερε: «Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η φιλοσοφία μας ήταν να προσπαθήσουμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε παιχνίδι και όχι να «κλειστούμε» πίσω. Θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξουν ομάδες, οι οποίες θα πετύχουν τέρμα, θα έχουν ένα δοκάρι και θα έχουν δύο τρεις καλές ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι νομίζω ότι η καλή μας απόδοση στην επίθεση με τον Παναθηναϊκό, θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Πρέπει να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν όχι όλα, τα περισσότερα».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, υποστήριξε: «Ο Φεγκρούς δεν θα είναι διαθέσιμος και με τον Βάντερσον θα μάθουμε σήμερα την κατάστασή του. Χθες είχε ένα μικρό πρόβλημα, γιατί έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Για τα υπόλοιπα, ο Μπαγκαγιόκο δεν είναι έτοιμος και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι 100% ωστόσο την αλήθεια θα την διαπιστώσουμε στον αγώνα».

Ερωτηθείς για τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε: «Είναι αρκετά χρόνια στην Super League και γνωρίζει καλά την κατηγορία. Έχουν έναν νέο προπονητή από την Ισπανία, έχουν πολλούς παίκτες από την Ισπανία και γνωρίζω το στυλ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στην περίοδο της προετοιμασίας, ο βοηθός μου, ο κ. Χριστόπουλος παρακολούθησε ένα φιλικό του Αστέρα και τα προηγούμενα δύο παιχνίδια τα είδα και εγώ. Είχαν κάποιες απουσίες με την Κέρκυρα, είχαν νέες προσθήκες με τον Παναιτωλικό. Αύριο θα αναλύσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού του Αστέρα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Τρίπολη, αλλά το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας και θα το χτυπήσουμε από το πρώτο λεπτό».

Για τα όσα υποστήριξε ο κ. Μόσχογλου για τους τέσσερις «τελικούς» του ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε: «Αυτή είναι η άποψή του κ. Μόσχογλου. Εγώ θεωρώ ότι μιλήσαμε για τον Αστέρα και το πρωτάθλημα είναι ακόμα πολύ μακριά».

Για το αν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οριακό για τους Ηπειρώτες, ανέφερε: «Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Αλλά και να πάρουμε τη νίκη, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά. Δεν βλέπω τόσο μακριά ακόμα. Προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η στρατηγική μας είναι να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας και να κάνουμε μία ή δυο εκπλήσσεις εκτός έδρας».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved