Μενδρινός: «Οι απαντήσεις στο γήπεδο»

Μενδρινός: «Οι απαντήσεις στο γήπεδο»

Ο Κώστας Μενδρινός χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Ο 25χρονος μέσος των «κιτρίνων», που μίλησε στον ΑΡΗΣ FM, ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας στο ΟΑΚΑ είναι η νίκη.

«Στο παιχνίδι αυτό στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα, που είναι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για εμάς. Όπως βέβαια και αυτοί που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος».

Για το σκορ της αναμέτρησης του α’ γύρου (0-4 στο «Κλεάνθης Βικελίδης») και για το αν το γεγονός αυτό θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο, είπε:

«Σίγουρα είναι ένα παραπάνω κίνητρο για εμάς. Αν όμως με καλέσετε να επιλέξω ανάμεσα σε ένα 0-4 ή τη νίκη με 0-1, θα επέλεγα απλώς τη νίκη γιατί αυτό που στο τέλος μένει είναι οι τρεις βαθμοί κι αυτό μας ενδιαφέρει».

Για το σχόλιο που έκανε προσφάτως ο Νίκος Λαζαρίδης, σχετικά με το θετικό αποτέλεσμα, που θα αλλάξει την ψυχολογία του Αρη, ο 25χρονος μέσος, τόνισε:

«Η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν μας αντιπροσωπεύει. Κανένας δεν επιθυμεί να βρίσκεται εκεί ο Αρης, αλλά αυτό που μας μένει είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το αλλάξουμε. Η φυγή του προπονητή, κάποιοι παίκτες που έμειναν εκτός αγωνιστικών πλάνων για μεγάλο χρονικό διάστημα και το γεγονός ότι δεν κερδίζαμε, επηρέασαν πολύ την ψυχολογία μας. Σίγουρα μια νίκη θα μας κάνει καλό. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν μέσα στο γήπεδο, εκεί πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς ώστε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε».

Για τα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τι πρέπει σαν παίκτες να εκμεταλλευτούν, σχολίασε:

«Νομίζω πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί κουρασμένη, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο πάντα η ψυχολογία. Θα είναι ένα σημαντικό ματς και για εμάς και για αυτούς, αλλά μέσα στο γήπεδο θα τα δώσουμε όλα».

Όσον αφορά στον κόσμο του Αρη και την κοπή της πίτας του Super 3, στην οποία παρευρέθησαν οι ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Μενδρινός, υπογράμμισε:

«Ο κόσμος νιώθει υπέρμετρη αγάπη για την ομάδα και πρέπει να ξέρουν ότι δεν τους ξεχνάμε σε καμιά περίπτωση. Τα πράγματα μια είναι έτσι, μια διαφορετικά. Από τη χαρά της Ευρώπης που του χαρίσαμε, μετά πήραμε άλλη πορεία και τους δώσαμε στεναχώρια. Η κοπή της πίτας του Super 3 ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας δίνει πάντα χαρά. Είδαμε στεναχωρημένα πρόσωπα, που ελπίζουμε να τα αλλάξουμε και να τα κάνουμε πιο χαρούμενα με τα αποτέλεσμα που θα φέρουμε».

Σχετικά με τον παρουσία του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε:

«Θέλει η προπόνηση να γίνεται με μπάλα και προσπαθεί να μας περάσει τακτική που αρέσει πολύ σε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έχουμε την τύχη στο πλευρό μας και μαζί με το ποδόσφαιρο που παίζουμε να έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα».

Για τραυματισμό του, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αρη, επεσήμανε:

«Είμαι έτοιμος να προσφέρω , όπως όλοι όσοι προέρχονται από τραυματισμό στην ομάδα. Είμαστε όλοι καλά αυτήν τη στιγμή και ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες απώλειες. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πολύ καλοί χαρακτήρες, γιατί και αυτό μετράει σε μια ομάδα. Εύχομαι να ξεκινήσουμε την βαθμολογική αντεπίθεση όλοι μαζί».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved