Γκαρσία: «Aν το θέλει κι ο Θεός!»

Γκαρσία: «Aν το θέλει κι ο Θεός!»

Στο «Αθλητικό metropolis» μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση, ότι το Κύπελλο μπορεί να φθάσει στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος όταν κερδίζει η ομάδα. Ακόμη περισσότερο όταν ομάδα κερδίζει αυτόν τον αντίπαλο. Αυτοί μίλησαν πολύ πριν το ματς. Ήταν μία σημαντική νίκη και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον οποίο δεν άφησαν να μπει στο γήπεδο», τόνισε αρχικά. 

   Όσο για το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Κοπιάσαμε πολύ για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον Ολυμπιακό: «Σε κάθε αγώνα θέλουμε τη νίκη. Ο κόσμος μας έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις με τις επισκέψεις του ότι θέλει πολύ τη νίκη. Αυτό μας μεγάλωσε την όρεξη και μας έδωσε ένα κίνητρο παραπάνω».

Για τις αφιερώσεις της ομάδας στον Κοντρέρας: «Έχουμε μία καλή οικογένεια. Η ομάδα αποτελείται από καλούς ανθρώπους. Το λιγότερο για τον Κοντρέρας ήταν να του αφιερώσουμε αυτή τη νίκη. Όποιος έχει ζήσει τέτοιες στιγμές καταλαβαίνει. Εξάλλου όλοι αργά ή γρήγορα θα το ζήσουν. Τον περιμένουμε τώρα για να σταθούμε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του».

Για τα αισθήματά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους ευγνωμονώ για την συμπεριφορά τους. Ξέρω ότι παίζω στην καλύτερη Ελληνική ομάδα. Είμαι υπερήφανος  που υπερασπίζομαι τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Έχω όμως και την ευθύνη να δίνω τον καλύτερό εαυτό μου και αυτό το γεννάει η αγάπη του κόσμου».  

Για τις στιγμές που προηγήθηκαν πριν το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν πράγματι σκληρές στιγμές. Το πιο δύσκολο σε αυτή την περίπτωση είναι, ότι βρίσκεσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ξέρεις όταν παίζεις μπάλα τόσο μακριά, ότι μπορεί και να σου συμβεί.  Το πιο σκληρό όμως είναι ότι δεν μπορείς να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπό σου. Και εγώ αυτό το βάρος που δεν αποχαιρέτησα την μητέρα μου, πριν φύγει θα το έχω μέχρι να πεθάνω…».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα το πάρει το κύπελλο: «Αν το θέλει ο Θεός θα γίνει. Πρέπει όμως αυτό να γίνει βήμα – βήμα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να επικρατήσει ηρεμία. Σιγά – σιγά πρέπει να δούμε μπροστά».   

Για την παρουσία του Σταύρου Τσουκαλά: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία. Στην ομάδα έχουμε και τον Αρίας και τον Τσουκαλά και τον Βιτόλο που θα έρθει, αλλά και τον Μπαλάφα. Όσοι είναι στο ρόστερ περιμένουν την ευκαιρία τους για να δείξουν τιο μπορούν να προσφέρουν».

Για τον Αντρέ Βιεϊρίνια: «Δυστυχώς για εμάς, κάποια στιγμή θα βρεθεί μία ομάδα από το εξωτερικό και θα δώσει πολλά χρήματα για να τον πάρει. Είναι δυνατός, γρήγορος, έξυπνος, με καλά χτυπήματα. Σίγουρα μπορεί να παίξει στο Ισπανικό πρωτάθλημα».

Για το αν θα αναλάμβανε πρόεδρος του ΠΑΟΚ: «Όχι, όχι. Δεν είμαι εγώ για γραβάτες και κουστούμια. Αυτό που θέλω είναι να φροντίσω τον εαυτό μου, να παίξω για 1-2 ακόμη χρόνια ποδόσφαιρο και μετά θα δούμε τι θα φέρει η ζωή».

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα. Τους είμαι ευγνώμων. Ο πρόεδρος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα. Τώρα συνεργάζεται με τον Κωνσταντινίδη που επίσης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου  και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τον Μάκη Χάβο: «Όλοι είμαστε καλά. Πλέον έχουμε δυναμική και ξέρουμε πως δουλεύουμε κάθε ημέρα. Όλα στον ΠΑΟΚ είναι συστηματοποιημένα. Εμένα δεν μου αρέσει το μυστήριο και τα γράμματα και οι πολλές ώρες βίντεο. Το νερό μπήκε στο αυλάκι».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved