Μόσχογλου: «Δεν θέλουμε συγκρούσεις»

Μόσχογλου: «Δεν θέλουμε συγκρούσεις»

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το Εθνικό Στάδιο και το ΠΕΑΚΙ έδωσε σήμερα (15/09) ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα Πασχάλης Μόσχογλου.

Η διαδικασία έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανηπειρωτικό και από αυτή προέκυψε το συμπέρασμα ότι η πλευρά της διοίκησης του ΠΑΣ επιθυμεί να μην συνεχιστεί η κόντρα με την επιτροπή διοίκησης του σταδίου «Ζωσιμάδες» και του ΠΕΑΚΙ.

Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα είπε ο Πασχάλης Μόσχογλου:

«Καλώς ή κακώς δεν είμαστε ούτε επικοινωνιολόγοι ούτε δημοσιογράφοι ούτε πολιτικοί. Σεβόμαστε το έργο του καθενός. Η δική μας δουλειά είναι να παίζουμε μπάλα, να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να διασκεδάζει και να ξεφεύγει από τα προβλήματά του που είναι έντονα και καθημερινά.

Σε καμία περίπτωση ο στόχος μας δεν είναι η σύγκρουση και ο πόλεμος. Έχουμε μία μοναδική ευκαιρία για την πόλη των Ιωαννίνων να έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γιορτής και να ξεχαστούμε όλοι από τα προβλήματά μας. Έχουμε το γύρο της λίμνης, ένα κορυφαίο αθλητικό  γεγονός που μπορεί να δώσει την απαραίτητη αίγλη στην πόλη και στη συνέχεια υπάρχει ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα, μια ομάδα που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα, προσωπικά, με κανέναν. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει θέμα μη συνεργασίας. Το θέμα ήταν ένα και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Η εντολή να μην αγωνιστεί η ομάδα της Κ-20 στις 3/9 στο ΠΕΑΚΙ με τον Άρη. Η εντολή δόθηκε από τον κ. Κρανά, γεγονός που μας εξέθεσε στην ΠΑΕ Άρης, τη Super League και την Ελλάδα. Χίλια δίκαια να έχεις, ήταν ακραία συμπεριφορά. Μας εξυπηρέτησε η Ανατολή  και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της γι' αυτό.

Ακολούθως ήρθε ένα τελεσίγραφο από την Εφορία Σταδίου ότι αν μέχρι τις 15/9 δεν έχουμε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας όσον αφορά το μίσθωμα των χώρων, θα αποχωρήσουμε και προτεραιότητα θα έχουν τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία με τα οποία δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και έχουμε κάνει ήδη πολλές συναντήσεις.

Δεσμευτήκαμε ότι ο χλοοτάπητας του ΠΕΑΚΙ θα είναι έτοιμος στις 15/10. Αναφέραμε στον πρόεδρο και στην επιτροπή Διοίκησης πως αν δεν έχουμε τον χλοοτάπητα μέχρι τότε, θα καταβάλουμε την επομένη όλες τις οφειλές που αφορούν το μίσθωμα.

Το συγκεκριμένο έργο είχε να κάνει με τη συνάντηση που είχαμε το πρώτο δεκαήμερο Ιουνίου με τον Γ.Γ.Α, τον κ. Μπιτσαξή. Το πρόβλημα ήταν και είναι συγκεκριμένο.

Το έργο έγινε με δαπάνες του κ. Χριστοβασίλη. Το θέμα ήταν η ακραία συμπεριφορά και η έξωση της Κ-20. Θέλουμε να λυθεί το θέμα άμεσα. Στο θέμα της σύμπραξης και όσον αφορά τον χλοοτάπητα είπαμε συνεκμετάλλευση, συνδιαχείριση.

Με το που τέθηκε το θέμα της έξωσης της Κ-20 ζητήσαμε από τον πρόεδρο συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. Θέλουμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις  μας μιας και δουλεύουμε ανελλιπώς  όλο το καλοκαίρι γι' αυτό. Είπαμε να είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι με οποιονδήποτε τρόπο εμείς. Καλούμε για μια ακόμα φορά και τους τοπικούς φορείς και την Επιτροπή Διοίκησης Σταδίων για να βρεθεί άμεσα μια λύση τώρα.

Είχαμε το θέμα του συμψηφισμού όπου μας τέθηκε ότι μπαίνει το 15% επί των εισπράξεων και των διαφημιστικών πινακίδων. Μας τέθηκε όντως από την Επιτροπή Σταδίων το θέμα για συμψηφισμό μόνο του 15% των εσόδων και των διαφημίσεων. Εμείς ήδη κοινοποιήσαμε τις συμβάσεις και τα έσοδα της 1ης αγωνιστικής. Θα δείτε ποια είναι η εκκαθάριση στα έγγραφα που δημοσιεύσαμε. Δεν διαφώνησε η ΠΑΕ και δεν έχουμε πρόθεση να ακυρώσουμε τη συμφωνία και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα λειτουργικά έξοδα, όπως το θέμα του ρεύματος και του νερού. Συμφωνήσαμε να πληρώσουμε αυτό που μας αναλογεί. Η ΔΕΗ λέει ότι δεν μιλάμε μ' εσάς, αλλά μόνο με το Στάδιο που είναι ο πελάτης μας. Μπορεί να γίνει τηλεμέτρηση πριν και μετά από ένα αγώνα. Χωρίς αυθαιρεσία ή διαφωνία. Εμείς δεν λέμε να μην πληρώνουμε το ρεύμα, αλλά αυτό που μας αναλογεί. Σε όλα υπάρχουν λύσεις. Ασχολούμαστε, όμως, με λάθος θέματα.

Για να καταλάβετε τι γίνεται, το νερό που πρέπει να πληρώσουμε για ένα δίμηνο είναι 26.602 ευρώ. Δηλαδή δεν έχουμε γήπεδο, αλλά υδάτινο πάρκο. Η χρέωση είναι 2,6 ευρώ το κυβικό. Υπάρχει λύση. Για παράδειγμα, να χρεώνεται το κυβικό με ο,6 ευρώ ή να γίνει γεώτρηση. Ευχόμαστε το Σαββατοκύριακο εφόσον είναι εδώ ο  κ. Μπιτσαξής να γίνει μια συνάντηση. Για να βρεθεί λύση πρέπει να υπάρξει η αρωγή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο πρόεδρος είναι πάρα πολύ κουρασμένος. Προκύπτουν προβλήματα που συνεχώς προσπαθούμε να επιλύσουμε. Αν και ο πρόεδρος νιώθει εν πολλοίς μοναξιά και είναι κουρασμένος,  εντούτοις έκανε τις μεταγραφές που έπρεπε και βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα έπαιξε και αγωνίστηκε σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς. Το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα για μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, όχι στα ντέρμπι. Ελάτε να γεμίσουμε το «Ζωσιμάδες» και να βοηθήσουμε την ομάδα».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved