Καραμαλίκης: «Έχω πίστη στην ομάδα»

Καραμαλίκης: «Έχω πίστη στην ομάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναιτωλικού είναι ο Στάθης Καραλαμίκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει κάτι καλό φέτος.

Ο έμπειρος επιθετικός επισήμανε ότι ο Αγγελος Χαριστέας έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Παναιτωλικό, ενώ χαρακτήρισε μπάχαλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραμαλίκη στον Sentrafm:

Για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Πηδήξαμε για κεφαλιά, έβαλα και εγώ έτσι όπως θυμάμαι τη φάση το κεφάλι μου λίγο άτσαλα, το βάλε και ο αντίπαλός μου, έκανε λίγο πίσω και χτυπήσαμε κεφάλι με κεφάλι. Βέβαια εγώ χτύπησα στο φρύδι που είναι πιο ευαίσθητο και μου άνοιξε πολύ περισσότερο. Έχω κάνει επτά ράμματα, νιώθω σαν να έχω φάει μπουνιά, σαν να έχω ηττηθεί μέσα στο ρινγκ».

Για τη χθεσινή νίκη και το πόσο καλό έκανε στην ομάδα αυτό:
«Εντάξει και στο πρώτο παιχνίδι θέλαμε να κερδίσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε, θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι, λίγο ψυχραιμία δεν είχαμε στην τελική φάση, το γκολ δεν μπήκε, υπήρχε και λίγο άγχος στην αρχή γιατί μετά από τόσα χρόνια θέλαμε να κάνουμε τη νίκη στην Α’ Εθνική να το γιορτάσει ο κόσμος να το χαρούμε και εμείς. Δυστυχώς αυτό δεν ήρθε στο πρώτο παιχνίδι, ευτυχήσαμε στο δεύτερο όμως. Εκεί μπορεί να κάναμε λιγότερες φάσεις ή περίπου τις ίδιες, καταφέραμε όμως και πετύχαμε το γκολ που αυτό ήταν το ζητούμενο και το σημαντικό και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και για μας και για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Για το αν είναι ο Παναιτωλικός στο ξεκίνημα όπως τον υπολόγιζε εκείνος: «Θεωρώ είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος είναι κοντά μας, όπως ήταν και στις προηγούμενες κατηγορίες αγαπάει πολύ την ομάδα μας, τη στηρίζει. Από διοικητικής πλευράς έχουμε ότι ζητήσουμε, υπάρχει ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, υπάρχουν οι βάσεις δηλαδή σε αυτή την ομάδα να κάνει κάτι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτήν την κατηγορία και ας είμαστε για πρώτη φορά μετά από τόσα πολλά χρόνια. Γιατί έχω πίστη πάρα πολύ στην ομάδα μας και αυτό που έχουμε φτιάξει από την προετοιμασία».

Για το τι φοβάται ο ίδιος: «Μόνο την ατυχία μας, μόνο τον κακό μας εαυτό φοβάμαι, τίποτε άλλο ειλικρινά».

Για το πως βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα και το ξεκίνημα του:
«Θα έλεγα ότι το πρωτάθλημα είναι μπάχαλο. Για παράδειγμα εμείς στην πρώτη αγωνιστική παίζαμε με τον Αστέρα Τρίπολης πήγαμε στο ξενοδοχείο και ξαφνικά μας είπαν παιδιά δεν παίζετε, φύγετε. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τι να πεις για ένα πρωτάθλημα που έχουν ξεκινήσει δέκα ομάδες αν δεν κάνω λάθος, οι υπόλοιπες δεν ξέρουμε τι θα γίνει, η ΑΕΚ δεν έχει παίξει καθόλου, κάποιες ομάδες ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου, όλη η κατάσταση είναι πολύ περίεργη».

Για το πως είναι ο Άγγελος Χαριστέας: «Για τον Άγγελο δεν χρειάζεται να πω κάτι, έχει μια προϊστορία πίσω σεβαστή απ' όλους μας και αν δεν είναι απ' όλους πρέπει να γίνει γιατί το παιδί αυτό έχει μοχθήσει, έχει παλέψει σε όλη του την καριέρα και έχει πετύχει κάτι που όλα αυτά τα παιδιά που το πέτυχαν το 2004 πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων και άξιοι σεβασμού απ όλους μας. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο Άγγελος έχει ταιριάξει τέλεια με την ομάδα, σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και του εύχομαι να είναι υγιής έτσι ώστε να μας βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νομίζω έπαιζε μια ανέτοιμη ομάδα με μια λίγο πιο έτοιμη, κάπως έτσι θα το έλεγα το παιχνίδι αυτό. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά η Μαρσέιγ πατούσε σαφώς πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια του, φάνηκε αυτό. Η Μαρσέιγ φάνηκε λίγο πιο έτοιμη αλλά επειδή βλέπω και λίγο το πρωτάθλημα στη Γαλλία δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Ίσως ήταν ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αν είχε παιχνίδια στα πόδια του ή αν ήταν λίγο τυχερός, αλλά δεν ήταν. Μπορούσε να πετύχει ένα γκολ να μη φάει αυτό που έφαγε αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Ριέρα θα επηρεάσει με την αποχώρηση του τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν νομίζω, ο Ολυμπιακός έκανε πολλές μεταγραφές και νομίζω ο Ριέρα και πέρυσι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Υπήρξαν άλλοι παίκτες που σήκωσαν το βάρος της ομάδας».

Για το αν δίνει τύχη στον Ολυμπιακό στη συνέχεια: «Του δίνω τύχη, σίγουρα ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος αυτό το γνώριζαν από την αρχή. Θα έπρεπε να έπαιρνε κάτι από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ δεν το πήρε. Αλλά μπορεί να παλέψει τα επόμενα δύο παιχνίδια που έχει στην έδρα του και από κει και πέρα ότι άλλο αποκομίσει εκτός για μια όσο καλύτερη θέση γίνεται. Δεν νομίζω ότι είναι τα μεγαθήρια και φόβητρα η Ντόρμουντ και η Άρσεναλ. Είναι μια εποχή περίεργη. Αν βρει ο Ολυμπιακός ρυθμό εδώ μέσα  μπορεί να πετύχει. Γιατί όχι; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να περάσει αν κάνει λίγο καλύτερες εμφανίσεις, έχει και λίγο τύχη. Μπορεί να τα καταφέρει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved