Τεννές: «Έχει μέλλον ο Παναιτωλικός»

Τεννές: «Έχει μέλλον ο Παναιτωλικός»

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναιτωλικού στο μέλλον εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και υποστήριξε ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Super League εξετάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ ανέφερε τα πλεονεκτήματα της ομάδας του και το πώς αυτή έχει μπροστά της ένα πολύ καλό μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές

Για το ποια είναι κατά την γνώμη του η βασική αδυναμία του Πανιατωλικού:

«Δεν είναι μόνο μία. Έχουμε αρκετές και δεν μπορούμε να τις αξιολογήσουμε ακόμα. Δεν υπάρχει θέμα στην κατοχή και την κυκλοφορία. Και με τον Πανιώνιο και με τον Αστέρα είχαμε κατοχή 65-35%. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει, φυσικά, και το πώς παρατάσσεται ο αντίπαλος. Στο γήπεδο μας που είναι σαν κλουβί, όποιος κλείνεται είναι πιο εύκολο να αμυνθεί και οι δύο αντίπαλοι μας μέχρι στιγμής έπαιξαν έτσι. Αν ανοιχτεί ο αντίπαλος μπορεί σαν σου δώσει τη δυνατότητα να παίξεις αλλιώς. Παίξαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια. Η μεγαλύτερη αδυναμία μας είναι το άγχος του πρωτάρη».

Για τον στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα:

«Κάθε ματς και εντός και εκτός πρέπει να το κυνηγάς με όλες σου τις δυνατότητες σαν να είναι τελευταίο σου. Αν αποφασίσεις να κυνηγήσεις μόνο τα εντός θα έχεις πρόβλημα».

Για τα ατού του Παναιτωλικού:

«Είναι πολλά. Είναι συνθήκες εργασίας που δεν θα τις έβρισκα αλλού. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα που είναι ευτυχία και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Έχει εξαιρετική διοίκηση, απόλυτα συνεπή στις υποχρεώσεις της, κάτι που ξέρετε με τα προβλήματα που υπάρχουν πόσο δύσκολο είναι. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απίστευτες, δεν λείπει τίποτα ούτε για την αποκατάσταση, ούτε για την προπόνηση, ούτε για την αποθεραπεία. Το γήπεδο είναι πανέμορφο και πάντα γεμάτο. Δεν είναι πολύ μεγάλο. Έχει περίπου 6.500 θέσεις και από αυτές οι 4.500 είναι διαρκείας, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι κάθε Κυριακή γεμάτο. Έχει δίψα για μπάλα ο κόσμος της ομάδας. Αν προσθέσουμε ότι είχε και 34 χρόνια μακριά από την Α’ εθνική θα καταλαβαίνατε τι σημαίνει».

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Νομίζω ότι στον κεντρικό άξονα μπορεί τον Ιανουάριο να κοιτάξουμε για κάποιον παίκτη. Αν και είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε τα συμπεράσματα. Είναι καινούρια η ομάδα και θέλει πίστωση χρόνου».

Για το αν έχει μέλλον η ομάδα:

«Ναι θα έχει. Έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχει μία ομάδα για να έχει πρόοδο. Βάλτε και το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, ότι δηλαδή διαθέτει μία διοίκηση που μπορεί να προχωρήσει και να κάνει αυτά που χρειάζονται».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved