Καραπιάλης: «Έχει καλό ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Καραπιάλης: «Έχει καλό ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του φετινού Champions League, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM  94,6», ο Βασίλης Καραπιάλης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε βαρόμετρο για την φετινή ομάδα τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ υπογράμμισε ότι περιμένει να δει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα πάρει παιχνίδια στα πόδια της και αποκτήσει ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καραπιάλη στους «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για το αν περίμενε κάτι καλύτερο από τον χθεσινό Ολυμπιακό:

«Περίμενα αυτό ακριβώς. Φάνηκε ότι η ομάδα ήταν ανέτοιμη λόγω του ότι δεν έχει επίσημα παιχνίδια. Δεν περίμενα όμως ότι θα χάσουμε, πιστεύω ότι ένα 0-0 θα ήταν το δίκαιο. Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη».

Για την έλλειψη επίσημων αγώνων:

«Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Όταν δεν έχεις επίσημα ματς στα πόδια σου, ειδικά στο Champions League, αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Αυτό πρέπει να το προσέξουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μην φτάνουμε 15 Σεπτεμβρίου και να μην έχει μία ομάδα επίσημο ματς. Αυτός ήταν ο νούμερο ένα κίνδυνος για τον Ολυμπιακό, μαζί με τα προβλήματα τραυματισμών παικτών».

Για την πρόκριση:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα κατά την άποψη μου. Είναι ισορροπημένος όμιλος, δεν υπάρχει μεγαθήριο που θα φύγει «αέρα» στην πρωτιά. Είναι όλες πολύ καλές ομάδες, αλλά ο καλός και ο έτοιμος Ολυμπιακός μπορεί να αντεπεξέλθει. Όσο για το ποια θέση μπορεί να πάρει η ομάδα είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνει η ομάδα ταμείο».

Για το ρόστερ και την συνέχεια του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρόστερ είναι πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι θα δούμε διαφορετικό ματς στο Λονδίνο, καλύτερο Ολυμπιακό και το πιστεύω. Μπορεί κάλλιστα να πάρει καλό αποτέλεσμα. Έχει προβλήματα η Άρσεναλ και δεν σε τρομάζει όπως άλλες χρονιές. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ο Ολυμπιακός ένα μεγάλο παιχνίδι και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Όταν αυτή η ομάδα θα έχει παιχνίδια και θα βρει ρυθμό θα είναι πολύ καλύτερη και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο».

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και ποιόν ξεχωρίζει:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη από τους νέους ακόμα. Έχω όμως την αίσθηση ότι ο Ιμπαγάσα θα είναι και πάλι το βαρόμετρο για την ομάδα. Μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δώσει ρυθμό. Είναι το Α και το Ω του Ολυμπιακού, κουμαντάρει το παιχνίδι και η απουσία του ήταν αισθητή».

Για την Μαρσέιγ:

«Είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι δεν θα είχαν τύχη αν ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος. Ειδικά με την ψυχολογία με την οποία ήρθε στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι λεπτομέρειες και έτσι νίκησε. Τώρα πρέπει ο Ολυμπιακός να κοιτάξει το ματς πρωταθλήματος. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και ήταν άψογος. Συνεχίζουμε...»



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved