Τετ α τετ Γόντικα με Βγενόπουλο

Τετ α τετ Γόντικα με Βγενόπουλο

Τις ακριβείς προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου θα επιχειρήσει να μάθει το απόγευμα της Τετάρτης (14/09) ο Δημήτρης Γόντικας, σε συνάντηση που θα έχει με τον μέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρωινή ανακοίνωση του Βγενόπουλου δημιούργησε την αίσθηση... οπισθοχώρησης από την πλευρά του, στο σχέδιο ανασύνταξης της πολυμετοχικότητας και με τα σημερινά δεδομένο, αυτό που θέλει ο πρόεδρος των πρασίνων είναι να έχει από πρώτο χέρι την ενημέρωση που πρέπει, ώστε να δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις.

Είναι γεγονός ότι στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η κίνηση Βγενόπουλου προκάλεσε έκπληξη, αφού μέχρι χθες το βράδυ όλα κινούνταν γύρω από την υλοποίηση των διαδικασιών για την επόμενη μέρα, αφού μέχρι και το ειδικό πλαίσιο, ώστε να μην ψηφίσει καν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είχε βρεθεί, με εκχώρηση του σχετικού δικαιώματος στον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, σε πηγαδάκι που είχε με δημοσιογράφους ο προέδρος του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της παρουσίασης του Ρούντολφ Γκέργκελι τόνισε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν τον έχει ενημερώσει για απόσυρση του ενδιαφέροντός του και μάλιστα προς σήμερα το απόγευμα σκοπεύει να του τηλεφωνήσει προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο κ. Γόντικας δήλωσε έκπληκτος από την πρωινή ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου καθώς μέχρι χθες συζητούσε μαζί του τις λεπτομέρειες για την ΑΜΚ και παράλληλα έδειξε προβληματισμός για την περίπτωση που αυτή δεν γίνει.

Τόνισε παράλληλα πως ο ίδιος δεν έχει την αρμοδιότητα να μιλήσει με τον κ. Βγενόπουλο όπως θα μιλούσε μαζί του κάποιος άλλος μέτοχος και διευκρίνισε σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ πως ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό να έχει έσοδα από τα εισιτήρια και πρέπει να πορεύεται με βάση τα έσοδα που μπορεί να δημιουργήσει.

Τόνισε εξάλλου πως την παρούσα χρονική στιγμή έχει άλλα προβλήματα να επιλύσει μέσα στην ΠΑΕ και πως το κύριο μέλημά του είναι να κρατήσει την ομάδα ανεπηρέαστη από τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο, είπε πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για το Περιστέρι αλλά η Αστυνομία δεν του επέτρεψε να πάρει για λόγους ασφαλείας.

Διέψευσε, παράλληλα, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός αναζητά ομάδα για να παραχωρήσει τον Νίκο Σπυρόπουλο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τόνισε πως πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα νομικά ζητήματα που έχουν προκύψει στην Super League. Είπε ακόμα πως περιμένει το συμβούλιο της Λίγκας για να μάθει τι θα γίνει στη συνέχεια, καθώς ο Παναθηναϊκός στην 4η και 5η αγωνιστική αγωνίζεται με τις ομάδες Α και Β. Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς πως ακολουθεί και το παιχνίδι της Εθνική ομάδας, οι «πράσινοι» θα παραμείνουν σε αγωνιστική αδράνεια για τρεις εβδομάδες, γεγονός που θα υποχρεώσει τον σύλλογο να αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι. Για το θέμα έχει ήδη μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτή την εποχή να βρεθεί αντίπαλος για φιλικό.

Τέλος αναφερόμενος στη ΓΣ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 4 Οκτωβρίου και πως αν δεν αποσυρθεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος, τότε θα πρέπει να συζητηθεί διαδικαστικά το τι θα γίνει με τις μετοχές του κ. Βαρδινογιάννη. Αν δηλαδή αυτές θα εκπροσωπηθούν στη ΓΣ ώστε να συμφωνήσουν οι μέτοχοι για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο κ. Γόντικας είπε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπηθούν από τον ίδιο. Τόνισε δε πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί το θέμα των μετοχών στην ημερησία διάταξη, καθώς το κυρίως θέμα της ΓΣ ήταν η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του ΔΣ ενώ το θέμα των μετοχών προέκυψε στη συνέχεια.



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved