Η ίδια (πικρή) γεύση

Η ίδια (πικρή) γεύση

Δυστυχώς οι 15.000 οπαδοί του ΑΡΗ που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν γεύτηκαν την ίδια (πικρή) γεύση. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά έγιναν στο ίδιο έργο θεατές.

Ο «εφιάλτης» των 22 χαμένων βαθμών στο γήπεδο Χαριλάου την προηγούμενη χρονιά, επέστρεψε με το «καλησπέρα». Ήττα από τον Ατρόμητο με… κατεβασμένα χέρια. Και να ξέρετε ότι αυτό ήταν που πόνεσε περισσότερο. Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και όχι τόσο το αποτέλεσμα καθ’ αυτό.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Αυτός είναι ο πιο επιεικής όρος που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να χαρακτηρίσω την εικόνα που είδαμε το απόγευμα της Κυριακής από τον ΑΡΗ. Χωρίς αμφιβολία η χειρότερη εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι από την ημέρα που ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρίνων».

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.  Υπήρχαν στιγμές που κάποιοι παίκτες έδιναν την εντύπωση ότι δεν ήξεραν για ποιον λόγο βρίσκονται στο γήπεδο. Το σοκ από το γκολ του Μήτρογλου δεν κατάφεραν ποτέ να το ξεπεράσουν. Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα. Το πάθος υπήρχε μόνο έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στην κερκίδα. Και για αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

«Ήμασταν απαράδεκτοι. Δεν είχαμε αγωνιστικό προσανατολισμό και η ευθύνη είναι πρώτα δική μου και μετά των παικτών μου». Τάδε έφη, Σάκης Τσιώλης.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσει μια ομάδα. Αυτός όμως με τον οποίο χάσαμε σήμερα ήταν απαράδεκτος. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πού παίζουν. Δεν γίνεται άλλοι να τρέχουν και οι άλλοι να περπατάνε»! Τάδε έφη, Μιχάλης Σηφάκης.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτή η κάκιστη εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε στη 2η αγωνιστική. Όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ζυμώνονται καθημερινά γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει, πριν να είναι αργά. Και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει.

Τέτοια εμφάνιση και τέτοια εικόνα να φύγει και να μην ξανάρθει. Ποτέ ξανά άλλη τέτοια ποδοσφαιρική αφέλεια. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον…

Υ.Γ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς στον ΑΡΗ δεν αναζητά άλλοθι στον Σπάθα για την ήττα, παρόλο που ο ρέφερι από τον Πειραιά έβαζε με πολύ μεγάλη ευκολία την σφυρίχτρα στο στόμα όταν ήταν να υποδείξει κάτι εις βάρος της ομάδας.

Υ.Γ. 1: Το γεγονός ότι ο Γιούριτσα Βράνιες μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, έχει φορέσει την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Στουτγάρδης και μετράει σχεδόν 180 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, σημαίνει πολλά…



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved