Καραγκούνης: «Νίκη και με Παναθηναϊκό»

Καραγκούνης: «Νίκη και με Παναθηναϊκό»

Ο Θανάσης Καραγκούνης μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Άρη θέτει ως στόχο της ομάδας του Περιστερίου και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο 20χρονος μέσος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε πως η δουλειά που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια στον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης αποδίδει καρπούς, ενώ για την νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η εξαιρετική αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

«Πιστεύω όλη τη δουλειά αυτή την έκανε ο προπονητής μας, ο κ. Δώνης. Προσπαθεί να μας περάσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο με τις συνεχόμενες πάσες. Είναι ένα ποδόσφαιρο που θέλει κάθε φίλαθλος να βλέπει και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε σε κάθε αγώνα», είπε αρχικά ο Θανάσης Καραγκούνης για την εξαιρετική παρουσία του Ατρόμητου.

«Και πέρσι ξεκινήσαμε καλά. Το θέμα είναι ότι εμείς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε και βαθμούς, γιατί πολλές φορές παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο καμιά φορά να μην παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να παίρνεις το αποτέλεσμα παρά το αντίθετο», σχολίασε ο νεαρός άσος για το καλό ξεκίνημα του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το πώς είδε το παιχνίδι με τον Άρη, τόνισε: «Προσπαθήσαμε αρκετά χθες. Στην προετοιμασία που είχα δει τον Άρη ήταν πολύ καλύτερος. Θα μπορούσε και χθες να προηγηθεί, αλλά το καταφέραμε εμείς και από τη στιγμή που ήρθε η κόκκινη για εμάς ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το 1-0 μας αφήνει και μια πικρία θα έλεγα, αφού θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ».

Σε ερώτηση για τον εκνευρισμό των παικτών του Άρη, ανέφερε: «Κατάλαβα τον εκνευρισμό των παικτών του Άρη από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ και δεν μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και τους άσκησε αρκετή πίεση, αυτό τους έφερε εκνευρισμό και η πίεση του κόσμου δεν τους έκανε καλό».

Για τις μεταγραφές του Ατρόμητου, επισήμανε: «Οι νέοι παίκτες έχουν εγκλιματιστεί. Δεν μπήκαν σε ένα ξένο σώμα, ήρθαν και έγιναν ένα με εμάς και είμαστε ένα δεμένο σύνολο».

Ενώ για την εμφάνιση του Ζουέλα, σχολίασε: «Ο Ζουέλα σαν αμυντικός χαφ έκανε εξαιρετική δουλειά αν και είναι στόπερ. Για τη θέση του, ξέρει πάρα πολύ μπάλα και έχει μια ηρεμία που… σε τρομάζει».

Ερωτηθείς για την συνέχεια του Ατρόμητου, απάντησε: «Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε, συνεχίζουμε. Με μια νίκη δεν είμαστε Θεοί και υπερομάδα. Συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις πόντους με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Όσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια και εμείς είμαστε ανεβασμένοι πολύ. Βέβαια χθες ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει ανεβασμένο τον Λέτο όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved