Τσιώλης: «Το σοκ είναι πολύ δυνατό»

Τσιώλης: «Το σοκ είναι πολύ δυνατό»

Μέτρα θα πάρει ο προπονητής του Άρη έπειτα από την ήττα από τον Ατρόμητο και τον τρόπο που ήρθε αυτή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες, ο Τσιώλης είπε: «Είναι μία δύσκολη βραδιά. Δίκαια χάσαμε. Αυτή δεν είναι η εικόνα αυτής της ομάδας. Κλειδί ήταν η χαμένη ευκαιρία του Καστίγιο που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα. Για μία ομάδα με τόσες απαιτήσεις και τέτοιο κόσμο ήμασταν απαράδεκτοι. Μετά από αυτή την ήττα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να δούμε πώς να διορθώσουμε την κατάσταση. Δεχτήκαμε πάλι γκολ από στημένη φάση παρότι δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα και μιλήσαμε πάνω σε αυτό. Η αποβολή του Σολτάνι ήταν απαράδεκτη. Έχουμε πει τόσα πολλά πάνω σε θέματα συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί μια αποβολή να είναι δικαιολογημένη, αλλά αυτή ήταν απαράδεκτη και με έχει στενοχωρήσει όσο η ήττα. Σήμερα δυστυχώς γυρίσαμε πίσω. Ήταν μια πολύ άσχημη εμφάνιση και πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα».{textlink}

Σχετικά με τα αίτια που έχουν αλλάξει το πρόσωπο του Άρη σε σχέση με τα φιλικά, ο Τσιώλης δήλωσε: «Είναι ο τρόπος που χάνεις και ο σημερινός ήταν απαράδεκτος. Δείξαμε πολύ άσχημη αγωνιστική συμπεριφορά. Θα πάρουμε κάποια μέτρα. Έχουμε μια ομάδα με παρουσία και καλά δείγματα, με παιδιά που θέλανε και θέλουν να κάνουν καριέρα στον Άρη, να διακριθούν. Έχω την πεποίθηση ότι μπορούν να εκφράσουν τα όνειρα του Άρη. Μέσα από αυτή την εικόνα, όμως υπάρχει πρόβλημα».

Για το τι έλειψε από τον Άρη, ο Τσιώλης απάντησε: «Ο καλύτερος αγωνιστικός προσανατολισμός. Φορτωθήκαμε με πίεση και άγχος μετά το γκολ και η κατάσταση χειροτέρευσε με την αποβολή του Σολτάνι. Είχαμε πρόβλημα αγωνιστικής πειθαρχίας και συγκέντρωσης απέναντι σε έναν αντίπαλο με έμπειρο ρόστερ που διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πλάνα και έχουμε δώσει ρόλους – κλειδιά. Δεν πήραμε βοήθειες, ούτε από τα στημένα, ούτε στην οργάνωση του παιχνιδιού. Δεν λειτουργήσαμε και γι’ αυτό πρέπει να δούμε διαφορετικά το σύστημα που παίζουμε».

Σε ερώτηση για την αλλαγή του Τόχα και γιατί έγινε αυτή νωρίς, είπε: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε με δεύτερο επιθετικό τον Σολτάνι για να ξεκουράσουμε τα στόπερ. Αν είχαμε υπομονή και δεν ερχόταν η επιπόλαιη αποβολή του θα διεκδικούσαμε με αξιώσεις το αποτέλεσμα. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε την εικόνα. Είναι δύσκολο τώρα να στείλουμε μηνύματα. Το σοκ είναι δυνατό. Όχι τόσο για την ήττα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Να λύσουμε τα προβλήματα και να παρουσιάσουμε μια εικόνα που εκφράζει τον κόσμο».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved