Θέλει… διάβασμα ο νέος Παναιτωλικός!

Θέλει… διάβασμα ο νέος Παναιτωλικός!

Αν όπως έλεγε ο Ρικ Πιτίνο κάθε ήττα είναι σαν το λίπασμα που βρωμάει αλλά κάνει καλό, τότε ο Παναιτωλικός μπορεί εκμεταλλευόμενος την… δυσωδία που αποπνέει η ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να κάνει την αυτοκριτική του!

Και όχι μόνο να μάθει από τα λάθη του, αλλά να γίνει ανταγωνιστικός, ισχυρός και να πάνω απ΄όλα να αποκτήσει το «know how» να καθαρίζει την… μπουγάδα, σε ματς που είναι μια και δύο σκάλες ανώτερος από τον αντίπαλο, όπως συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (10/9) στο πρώτο του ραντεβού στην Super League….

Ο Πανιώνιος χάλασε τη γιορτή του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τη μεγάλη επιστροφή ύστερα από 34 χρόνια στη «μεγάλη κατηγορία» και όπως πολύ εύστοχα έλεγαν κάποιοι, του υπενθύμισε σε ποια κατηγορία βρίσκεται. Διότι στην περίπτωση της Football League και της Super League, δεν ισχύει το περίφημο, τι Κοζάνη τι Λωζάνη!

Η ανώμαλη προσγείωση στα «σαλόνια» της ελληνικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας ταρακούνησε τα «καναρίνια» και όπως προαναφέραμε τους στέλνει στον καθρέφτη για την διαδικασία της αυτοκριτικής…

To Onsports βάζει στο… μικροσκόπιο την ομάδα του Αγρινίου και παρουσιάζει τα συν και τα πλην από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

(+)   Ο επιθετικός μονόλογος του β΄ημιχρόνου, αποτελεί την μεγαλύτερη «προίκα» της πρεμιέρας. Ο Παναιτωλικός ξεπερνώντας το άγχος όχι μόνο της πρεμιέρας αλλά και του γρήγορου γκολ που δέχτηκε, υπήρχαν στιγμές που έπαιζε στο 1/4 του γηπέδου τον αντίπαλο, με ορθόδοξη ανάπτυξη, δημιουργώντας «ρήγματα» τόσο από τον άξονα όσο και από πλάγια.

(+)   Η εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Κουτρομάνου. Ο νεαρός αμυντικός έδειξε με το «καλημέρα» ότι έχει τα φόντα να καλύψει με επιτυχία την θέση του δεξιού μπακ και έκλεισε τα στόματα όσων δεν είδαν με καλό μάτι την μεταγραφή του το καλοκαίρι. Πρώτο δείγμα θετικό…

(+)   Η φανταστική και πάνω απ΄όλα υποδειγματική (δεν έπεσε ούτε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο) ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Παρεμπιπτόντως, κανείς δεν περίμενε να υπάρχουν αρκετά κενά καθίσματα στην μεγάλη επιστροφή του Παναιτωλικού μετά από 34 χρόνια! Εάν δεν γεμίζει και η ομάδα του Αγρινίου το γήπεδο της, τότε ποιος θα το γεμίζει στην περιφέρεια;

(-)    Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Χουσείν Μουμίν, «έκοψε» στα δύο τους Αγρινιώτες στο α΄ημίχρονο και αποτέλεσε τον αδύναμο κρίκο της. Ωσεί παρών ο νεαρός μέσος, έκανε πανεύκολα το λάθος, δεν έκοβε ούτε με… βαλέ, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει μια τεράστια τρύπα στο χώρο του κέντρου που έμοιαζε με κρατήρα ηφαιστείου, αναγκάζοντας τον φιλότιμο Ρότσα να παίζει για… δύο παίκτες.

(-)     Η ανούσια κατοχή της μπάλας στο α΄ημίχρονο. Ο Θεοδωρίδης δεν είχε βοήθειες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να γυρνάει πολύ πίσω για να φτιάξει παιχνίδι. Η μπάλα έφτανε μετά κόπων και βασάνων στον φουνταριστό Χαριστέα και κυρίως μετά από «γεμίσματα» μέσα στην μεγάλη περιοχή.

(-)     Η κακή «χημεία» του κεντρικού αμυντικού διδύμου ( Αναστασιάδης – Εντζεγκουέλε). Ειδικά ο Αναστασιάδης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Κούτσι με αποκορύφωμα την φάση του γκολ, όπου έχασε τον Φινλανδό επιθετικό και έλειψε με βούτυρο το ψωμί του.

(-)    Το απογοητευτικό και κατώτερο των περιστάσεων ντεμπούτο του Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος πέρασε απαρατήρητος στα 45 λεπτά του α΄ημιχρόνου, όσα λεπτά δηλαδή, ο Μπάμπης Τεννές «άντεξε» να τον βλέπει στο γήπεδο. Στατικός με την μπάλα (όσο και χωρίς), νωχελικός και χωρίς καμία εκρηκτικότητα στις κινήσεις του, με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον θα κάνει τον Φώτη Κωστούλα να κλαίει νωρίς τα χρήματα που ξόδεψε για να τον φέρει στο Αγρίνιο.

(-)     Η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Η είσοδος του Καραμαλίκη στο β΄ημίχρονο ανέβασε τους επιθετικούς «ίππους», ωστόσο, όσες φορές και εάν πατήθηκε η σκανδάλη θόρυβος δεν ακούστηκε και χωρίς γκολ, δουλειά δεν γίνεται! Η μεταγραφή του Μπαμόγκο αναμένεται να «φτιάξει» την σχέση των «καναρινιών» με το γκολ.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved