Βαλβέρδε: «Σας στηρίζω απόλυτα»

Βαλβέρδε: «Σας στηρίζω απόλυτα»

Σε ντόπες ηθικού προς τους παίκτες του Ολυμπιακού επιδόθηκε ο  Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (10/9) προπόνησης, ενόψει του μεθαυριανού (13/9) αγώνα με αντίπαλο την Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους «ερυθρόλευκους», γνωρίζοντας πως ο τομέας της ψυχολογίας παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά πριν από σημαντικά παιχνίδια, όπως είναι αυτό με τους Μασσαλούς. Ο «τσινγκούρι» θέλησε να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, ζητώντας τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Τελείωσε η περίοδος προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια. Από την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για το Champions League. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού ηγέτη των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Και συνέχισε: «Φέτος, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς από ότι πέρυσι. Δεν έχουμε μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και το Champions League, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει σε όλα τα παιχνίδια, για να μην έχουμε προβλήματα. Όλες οι διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολες και για αυτό θέλω να δώσετε σε όλες τον καλύτερό σας εαυτό».

Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στο φιλικό με τον ΟΦΗ: «Δεν ήταν καλή η εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήταν επίσημο παιχνίδι. Ξέρω ότι στα επίσημα θα είμαστε διαφορετικοί και καταλαβαίνω ότι η έλλειψή τους μας έχει επηρεάσει. Θέλω να είμαστε πιο ζωντανοί μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε ρυθμό αλλά είναι λογικό αυτό. Περιμένω να είστε αλλιώς στον αγώνα με τη Μαρσέιγ γιατί θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Τέλος, ο «τσινγκούρι» έσπευσε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του: «Θέλω να ξέρετε ότι σας πιστεύω και σας στηρίζω απόλυτα όλους. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved