Φραγκουλάκης: «Δεν θέλουμε καμία βοήθεια»

Φραγκουλάκης: «Δεν θέλουμε καμία βοήθεια»

Ο Εργοτέλης δεν είχε καμία βοήθεια από τη διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια και είναι κάτι που δεν το θέλει, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο 28χρονος άσος, σε δηλώσεις του στον «Sentra FM» χαρακτήρισε σημαντική για τον Εργοτέλη την παρουσία του Απόστολου Παπουτσάκη στην προεδρία της Super League, ενώ μίλησε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την παραμονή του Νίκου Καραγεωργίου για πολλά χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

«Είναι σημαντική νίκη για εμάς, η οποία ήρθε με ανατροπή», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μέσος και συνέχισε αναφορικά με το γεγονός πως οι Κρητικοί έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ακόμα παιχνίδι: «Αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής, τότε δεν σταματάμε. Αυτό είναι ένα από τα θετικά της ομάδας και αν το συνεχίσουμε αυτό, μόνο καλό θα μας κάνει».

Όσον αφορά στις λίγες αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου, τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε το ίδιο υλικό με την προηγούμενη σεζόν και αυτό είναι στα συν για τον σύλλογο. Είναι δύσκολο, αν έχεις κάνει πολλές αλλαγές να «δέσει» η ομάδα μέσω από την προετοιμασία. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι υπέρ μας».

Για το γεγονός πως οι Κρητικοί δείχνουν να εμπιστεύονται παιδιά από τις Ακαδημίες τους, ανέφερε: «Ο Εργοτέλης έχει δείξει πως ξέρει να δουλεύει με τις Ακαδημίες. Τα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα, πρέπει να δείξουν πως αξίζουν να έχουν μια θέση στο ρόστερ και νομίζω πως θα μας βοηθήσουν, όπως για παράδειγμα ο Σαρρής που προέρχεται από τις Ακαδημίες και τον εμπιστεύεται ο προπονητής».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε και για την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου: «Είναι καλό που υπάρχει ένας προπονητής για πολλά χρόνια στον Εργοτέλη. Είμαι πολλά χρόνια μαζί και είναι σημαντικό γιατί έχει περάσει την φιλοσοφία του και οι παίκτες ξέρουν τι τους ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους τομείς που θα πρέπει να προσέξουν οι «κιτρινόμαυροι» τη φετινή σεζόν, υποστήριξε: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι μας και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Αν επαναπαυτούμε σε ένα καλό ξεκίνημα τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα».

Όσον αφορά στους στόχους του Εργοτέλη, απάντησε: «Δεν θα έλεγα ότι δεν θα έχουμε στόχο για το κάτι παραπάνω. Αν βγάλουμε την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου που τερμάτισαν πέρυσι πιο ψηλά από εμάς και είδαμε όλοι τη βοήθεια που είχαν, θεωρώ ότι ο Εργοτέλης κι άλλες ομάδες μπορούμε να διεκδικήσουμε την εισαγωγή μας στην πεντάδα».

Παράλληλα, ο 28χρονος μέσος, μίλησε και για την παρουσία του Απόστολου Παπουτσάκη στην προεδρία της Super League: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που δεν έχει βοήθεια από κανένα. Δεν έχουμε τον κόσμο που έχουν άλλες ομάδες. Το Ηράκλειο είναι μια πόλη που έχει δύο ομάδες στην Super League, αλλά όλοι ασχολούνται με τον ΟΦΗ. Δεν έχουμε τη δυναμική άλλων συλλόγων. Σίγουρα είναι το καλύτερο για τον Εργοτέλη που έχει τον πρόεδρό του στην Super League, αλλά δεν θεωρώ πως θα έχουμε βοήθεια. Όπως και χθες νομίζω πως δεν είχαμε τη διαιτησία και δεν το θέλουμε αυτό».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved