Μπούντιμιρ: «Φέτος κοιτάμε ψηλότερα»

Μπούντιμιρ: «Φέτος κοιτάμε ψηλότερα»

Ο Εργοτέλης έχει νοοτροπία νικητή και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα, όπως ανέφερε αποκλειστικά στο Onsports ο Μάριο Μπούντιμιρ.

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης των Κρητικών στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/9) με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του Ηρακλείου έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, μπορεί να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή μόλις βρει τον ρυθμό της από τους αγώνες, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα τον Εργοτέλη να πετύχει τους στόχους του.

- Μάριο θα ήθελα ένα σχόλιο από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ…

«Το χθεσινό (σ.σ. Σαββάτου) παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι οργανωμένη. Σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε η αποβολή του Αρίας που μας βοήθησε. Βέβαια, εμείς παίζαμε δυνατά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε σημαντικά, όταν αγωνιζόταν με 11 ποδοσφαιριστές.

- Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εργοτέλης κατάφερε στο τέλος να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας;

«Αυτό σημαίνει πως εμείς παίζουμε για να κερδίσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, τη στιγμή που άλλες ομάδες πέφτουν αγωνιστικά. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

- Θεωρείς πως με εμφανίσεις όπως η χθεσινή ο Εργοτέλης μπορεί να κάνει το… βήμα παραπάνω ή παραμένει πρώτος στόχος η παραμονη;

«Για εμάς τη φετινή χρονιά δεν είναι στόχος μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Φέτος κοιτάμε ψηλότερα και σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι».

- Περίμενες πως η ομάδα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά;

«Βεβαίως και το περίμενα. Άλλωστε, για αυτό αγωνιζόμαστε δυνατά μέχρι το τέλος του αγώνα. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο».

- Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω πως σιγά σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε και πιο έτοιμοι».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη φετινή σεζόν;

«Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω χωρίς να έχω κανέναν τραυματισμό. Αν το καταφέρω, τότε πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved