Αναστόπουλος: «Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός»

Αναστόπουλος: «Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόνισε πως ο Ολυμπιακός με την βοήθεια των οπαδών του το βράδυ της Τρίτης (13/09), μπορεί να πάρει την νίκη επί της Μαρσέιγ.

«Άλλος θα είναι ο Ολυμπιακός την Τρίτη στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Να μη βγάζει ο κόσμος συμπεράσματα από τα φιλικά. Η πρόκληση για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και τέτοια παιχνίδια τα ψάχνουν όλοι για να διακριθούν. Μπορεί να κερδίσει. Τον πιστεύω αυτόν τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα μέσα στο Καραϊσκάκη. Μετράει η έδρα σε αυτά τα ματς και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα. Το ότι δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε παίξει δυο-τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα σταθεί καλά και θα δείξει καλό πρόσωπο», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην συνέχεια ο «μουστάκιας», όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε «τρομερό» το υλικό των πρωταθλητών: «Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει παιχταράδες και τρομερό υλικό. Αν δεν έχει λύσεις ο Βαλβέρδε, ποιος έχει; Εγώ; Ό,τι ήθελε του το πήρε ο Μαρινάκης. Διαλέγει και παίρνει σε όποια θέση θέλει. Θα ξεκινήσει με μια ενδεκάδα που θα αποφασίσει και μετά το 60’, που είναι λογικό να υπάρχει κούραση, θα έχει επιλογές να διαχειριστεί το παιχνίδι όπως νομίζει».

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα: «Καλός παίκτης είναι, αλλά δεν θα χαθεί ο Ολυμπιακός χωρίς τον Ριέρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χαθεί και με άλλους παίκτες που έφυγαν στο παρελθόν. Ύστερα, είναι και το άλλο: 25 εκατ. ευρώ για 6 γκολ και 8 ασίστ είναι δυσανάλογα λεφτά. Έχει λύσει ο Βαλβέρδε και θα βρει τις καλύτερες. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα ανεβαίνει και θα βρει τον ρυθμό της».

Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής (09/09) το υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή, αν και το έχω μετανιώσει και άλλες φορές που έχω έρθει ως αντίπαλος. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα αμοιβαία τα αισθήματα, γιατί έζησα μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved