«Μάχες» σε ΟΑΚΑ, «Βικελίδης» και Τρίπολη

«Μάχες» σε ΟΑΚΑ, «Βικελίδης» και Τρίπολη

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (11/9) η… κουτσουρεμένη 2η αγωνιστική της Super League.

«Πρεμιέρα» στην Τρίπολη

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της αγωνιστικής ανοίγει στην Τρίπολη. Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί στις 16:00 την Κέρκυρα, με τους Αρκάδες να κάνουν το «ντεμπούτο» τους στον φετινό μαραθώνιο.

Οι δύο ομάδες θα… πέσουν στη «μάχη» με στόχο να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς. Η ομάδα της Πελοποννήσου θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μετά την αναβολή της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ οι νησιώτες κατεβαίνουν στον Μοριά με στόχο να… ρεφάρουν την ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στην Κέρκυρα.

Ο Όσκαρ Φερνάντεθ κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «Φαίακες» έχοντας να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός «μάχης» για τους γηπεδούχους, έχουν τεθεί οι Ναβάρο, Ματούσιακ, Πουλίδο, Φρανκού, Ορόθκο και Ρούμπιλ, ενώ «απών» από την αποστολή για αγωνιστικούς λόγους είναι ο Ροτζέριο.

Στην αντίπερα… όχθη, πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της Κέρκυρας, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής τους Τσίγκα και Μίχο, οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά και τους Χάμπερ, Παρασκευαΐδη και Βιόπουλο, που είναι ανέτοιμοι, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους είναι οι: Σακελλαρίου, Φλαβίνιο, Ζιάμπαρης και Πατινιώτης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

asteras

Στη… σκιά της ΔΕΘ

Περνάμε στη Θεσσαλονίκη, η οποία κινείται στους… ρυθμούς της Διεθνής Έκθεσης. Ο Άρης του Σάκη Τσιώλη, στην πρώτη του εμφάνιση στο «Κλ. Βικελίδης», θα αντιμετωπίσει στις 18:15 τον πάντα «μαχητικό» Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη.

Οι δύο… μονομάχοι «ψάχνουν» την πρώτη τους νίκη, μια και οι «κίτρινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ενώ οι «κυανόλευκοι» στο δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από το Περιστέρι, προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τον Σάκη Τσιώλη να περιλαμβάνει στην αποστολή τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης», τον Βαγγέλη Νάστο να είναι το μοναδικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετέχει στην αποστολή ο Ελίνι Δημούτσος.

Οι πιθανές ενδεκάδες

aris-atromitos

«Αυλαία» στο Ολυμπιακό Στάδιο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εν μέσω διοικητικών «ζυμώσεων» από την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τα «κοινά» της ΠΑΕ, ωστόσο, την Κυριακή, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στις 20:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν το «2Χ2» και να μπουν στην θέση του οδηγού της Super League.

Από την άλλη, οι Γιαννιώτες έρχονται στην Αθήνα, θέλοντας να κάνουν την έκπληξη και να συνεχίσουν αήττητοι στον φετινό «μαραθώνιο» μετά την ισοπαλία με 0-0 την πρώτη αγωνιστική με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολή τον Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ παράλληλα «κόπηκαν» οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Γιούρκας Σεϊταρίδης, λόγω… τιμωρίας. Ο Μοζαμβικανός «πλήρωσε» το επεισόδιο που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό, πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός καθυστέρησε να δώσει το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση.

Παράλληλα, εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Σπυρόπουλος και Μπιάσμιρ, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών και έχουν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά στους Γιαννιώτες, ο Στεφάν Ντεμόλ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Κουέβας και Μπεσέρα, των οποίων έφτασαν οι μπλε κάρτες τους, ενώ «απόντες» είναι και οι Βάντερσον και Ντάσιος, τα ονόματα των οποίων ήταν στο ιατρικό δελτίο.

Οι πιθανές ενδεκάδες

pao



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved