Θα πετάξουν τη... μπάλα στον κόσμο;

Θα πετάξουν τη... μπάλα στον κόσμο;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται έντονα τον σχηματισμό εταιρείας λαϊκής βάσης για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Αυτό το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως - σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» - δίπλα στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος!

Ο τελευταίος ήταν εκείνος, ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία για βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μέσω SMS, μια κίνηση η οποία απέφερε καρπούς και έδωσε μεγάλη πνοή στο «ερυθρόλευκο» ταμείο.

Στην αποκάλυψη της εφημερίδας δεν γίνονται γνωστές άλλες λεπτομέρειες και απομένει να δούμε αν η πρόθεση αυτή του Νικόλα Πατέρα θα υλοποιηθεί, με ποιο τρόπο θα... λανσαριστεί, και κυρίως ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του «τριφυλλιού». Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα οδεύει από το κακό στο χειρότερο... Θα κληθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να πληρώσει τα... σπασμένα των αποτυχημένων ενεργειών 

Στο μεταξύ, άμεση ήταν η αντίδραση του Νικόλα Πατέρα μετά το σημερινό (11/09) δημοσίευμα περί προθέσεως του να δημιουργήσει εταιρεία λαϊκής βάσης για τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ διέψευσε με δήλωση του το εν λόγω δημοσίευμα χαρακτηρίζοντας το μάλιστα, συκοφαντικό, ψευδέστατο και προϊόν φαντασίας. Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Πατέρα αναφέρει τα εξής:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό ψευδέστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας η ΠΡΑΣΙΝΗ (Πρασινοφρουρός) όπου αναφέρει ότι δήθεν εγώ με τον κ. Νίκο Καραχάλιο, που δεν γνωρίζω και ουδέποτε έχω συναντήσει, ετοιμάζουμε εταιρεία λαϊκής βάσης για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Όπως έχω ξεκαθαρίσει δεν θα ασχοληθώ με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Δημοσιεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και είναι προϊόντα της φαντασίας των συντακτών δεν βοηθούν στην εξεύρεση λύσης, παρά μόνο δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο της ομάδας».

Λίγη ώρα αργότερα το δημοσίευμα διέψευσε, με δηλώσεις του στο Onsports και ο Νίκος Καραχάλιος.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved