Απογοήτευση και προβλήματα

Απογοήτευση και προβλήματα

Έκδηλη είναι η απογοήτευση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Προβλήματα με Σισέ και Κατσουράνη ενόψει ΠΑΟΚ.

Ίσως το μόνο πράγμα που ικανοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από το βράδυ της Τετάρτης να ήταν η συγκλονιστική εμφάνιση που έκαναν οι «πράσινοι» απέναντι στην Ένωση και το γεγονός πως… άγγιξαν μια επική ανατροπή και πρόκριση στο ΟΑΚΑ, που χάθηκε όμως στο 98’ του αγώνα μετά το τραγικό λάθος του Ορέστη Καρνέζη.

Η απογοήτευση, τα νεύρα και η πικρία ήταν έκδηλα στο «πράσινο» στρατόπεδο, με τον νεαρό τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» να είναι ο πλέον επηρεασμένος όλων, καθώς έφερε μεγάλη ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε και πήρε την πρόκριση ο «δικέφαλος». Ο Καρνέζης ήταν πραγματικά ράκος με το σφύριγμα της λήξης και χρειάστηκε τη βοήθεια του Σαριέγκι για να φτάσει ως τα αποδυτήρια όπου και πάλι ξέσπασε σε λυγμούς, θεωρώντας ότι φέρει όλη την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας του Φερέιρα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» θέλησαν να τον παρηγορήσουν, έχοντάς τα παράλληλα με την διαιτησία, τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων και φυσικά την… ατυχία τους. Το πώς αισθάνθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα, φάνηκε άλλωστε τόσο στις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και σε αυτές του Τζιμπρίλ Σισέ.

Δεν έφταναν όμως στον Πορτογάλο τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (02/02) έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του πολύ δύσκολου παιχνιδιού της Κυριακής (06/02) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι τραυματισμοί των Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστα Κατσουράνη «πονοκεφαλιάζουν» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που θα περιμένει τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για τους δύο ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και την Πέμπτη (03/02) θα επανεξεταστεί έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Μάλιστα στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού ήδη υπάρχει η σκέψη να μην τον χρησιμοποιήσει στην Τούμπα για να μην τον επιβαρύνει και στερηθεί τις υπηρεσίες του και σε περισσότερα παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά τον Πατρινό μέσο, έχει ένα χτύπημα στο γόνατο ωστόσο δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό. Τα αποτελέσματα όμως των εξετάσεων της Πέμπτης, θα δείξουν αν θα ταξιδέψει κι αυτός στην Θεσσαλονίκη.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved