«Επέστρεψε» ο Τζεμπούρ, δύσκολα ο Ιμπαγάσα

«Επέστρεψε» ο Τζεμπούρ, δύσκολα ο Ιμπαγάσα

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Ράφικ Τζεμπούρ, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή ο Άριελ Ιμπαγάσα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση της Τρίτης (13/9) με την Μαρσέιγ, στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (10/9) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει με ικανοποίηση τον Ράφικ Τζεμπούρ να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Αλγερινός δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος τον προορίζει για την κορυφή της επίθεσης.

Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς ο Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος ανεβάζει καθημερινά… στροφές, ωστόσο έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ασκήσεις με τη μπάλα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός, ο οποίος αποχώρησε με κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το φιλικό με τον ΟΦΗ, το βράδυ της Παρασκευής, όμως, όπως αναφέρει το ιατρικό τιμ της ομάδας, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τους «Φωκαείς».

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο, αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (11/9).{textlink}

«Απών» από την προπόνηση του Σαββάτου ήταν ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος υποφέρει από μια διάταση στον προσαγωγό και θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα από την Τετάρτη.

«Πονοκέφαλο» ωστόσο, προκαλεί στον Βαλβέρδε και το πρόβλημα του Κοστάντσο στον αριστερό δικέφαλο μηραίο, το οποίο υποχρέωσε τον Αργεντίνο τερματοφύλακα ν' ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Αντίστοιχο πρόγραμμα έκανε και ο Γκρμπιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο δεξί πόδι. Η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί αύριο (11/09).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ θα συνεχιστεί την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 με προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved