Αναστόπουλος: «Θα μας βοηθήσει το κενό διάστημα»

Αναστόπουλος: «Θα μας βοηθήσει το κενό διάστημα»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, υποστήριξε πως το γεγονός ότι ο ΟΦΗ για 15 μέρες δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις θα κάνει καλό στην ομάδα του Ηρακλείου αφού θα προλάβει να «μονταριστεί» καλύτερα. «Άλλο παιχνίδι με Μαρσέιγ, μπορεί ο Ολυμπιακός», είπε για τους «Ερυθρόλευκους» που αντιμετώπισε χθες.

Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ μπορεί να επωφεληθεί από το γεγονός ότι δε θα έχει παιχνίδι για δυο εβδομάδες, αφού θα καταφέρει να ενσωματώσει καλύτερα στην ομάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

«Θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος μας. Έχουμε πιθανότατα δυο εβδομάδες κενό έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να «μοντάρουμε» την ομάδα», είπε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο: «Στο παιχνίδι αυτό είχαμε πει να έχουμε ετοιμότητα. Είχαμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και στην τρίτη είχαμε το ματς και θέλαμε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω τα καταφέραμε».

Για την καλή εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Εμείς δεν επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει, είναι μια ταχύτητα παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι και εγώ αν ήμουν παίκτης ενόψει ενός παιχνιδιού Champions League θα ήμουν πιο προσεκτικός και θα φυλαγόμουνα, έτσι λίγο χαλάρωσαν. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μια καλή τακτική και τα καταφέραμε. Όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Ενώ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, σχολίασε: «Τα παιχνίδια αυτά είναι σε διαφορετική ταχύτητα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τις μονάδες και τους παίκτες με την κλάση να ανταποκριθούν. Δε θα σταθώ στην πώληση του Ριέρα. Είναι ένας καλός παίκτης αλλά δεν αξίζει τα 25 εκατ. ευρώ που πλήρωσε ο κ. Μαρινάκης. Υπάρχουν παίκτες εξαιρετικοί που θα βοηθήσουν, αυτό δεν συζητιέται».

Για τη δήλωση Βαλβέρδε ότι θέτει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, είπε πως: «Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του κ. Βαλβέρδε, όμως πιστεύω ότι λέει το αυτονόητο. Δηλαδή να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Οι αγορές παικτών που έχει κάνει ο κ. Μαρινάκης ωστόσο δείχνουν ότι θέλουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη».

Για το αν η εικόνα του Ολυμπιακού ενόψει Champions League είναι ανησυχητικοί, τόνισε: «Το χθεσινό παιχνίδι με αυτό της Τρίτης, δεν έχει καμία σχέση. Στα φιλικά δεν μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα. Αν πάρεις όλα τα φιλικά και «κεντάς» τι σημαίνει αυτό, ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα; Ο Ολυμπιακός χθες μπορεί να «πέταγε» και την Τρίτη να μην βλεπόταν».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, είπε: «Πιστεύω ότι τα καινούρια παιδιά θα μπουν στην ομάδα και θα ενσωματωθούν. Χθες υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν μαζί για πρώτη φορά. Από τη στιγμή που θα έχουμε δυο εβδομάδες στη διάθεσή μας θα ρίξουμε το βάρος στην ομοιογένεια έτσι ώστε να παρουσιάσουμε εικόνα σαν την χθεσινή. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του. Εμείς ετοιμαζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο πάντα για να κερδίζουμε. Το αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και μας κερδίσει, είναι άλλο θέμα».

Για το αν θα έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ να παίξει Τετάρτη, είπε: «Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε όποτε μας ορίσει τους αγώνες η Super League».

Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος είπε ότι: «Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όμως όταν παίρνεις έναν πόντο, πρέπει να υπολογίζεις και τις συνθήκες που το καταφέρνεις αυτό. Οπότε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είμαστε ικανοποιημένοι, από τη στιγμή που έπαιξε η περσινή ομάδα και όχι πλήρης».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved