Νέο Δ.Σ. στους «Austrian Boys»

Νέο Δ.Σ. στους «Austrian Boys»

Ανακοινώθηκαν τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, «Austrian Boys».

Νέος πρόεδρος είναι ο Κώστας Καπουρνιώτης, ενώ αντιπρόεδρος ο Αντώνης Χουσιάφης. Στη χθεσινή (9/9) γενική συνέλευση, όπου έδωσαν το «παρών» τόσο ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, όσο και το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Αλέκος Βούλγαρης, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας, που θα αποτελείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών, η λεγόμενη «UNDER 18». Σκοπός αυτής θα είναι τα παιδιά να αποκτήσουν σωστή οπαδική παιδεία για να καταπολεμηθεί η βία.

Τέλος, οι «Austrian Boys» κάνουν κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό «παρών» στην ειρηνική πορεία που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (12/9) στις 20.00.

Η ανακοίνωση των «Austrian Boys» αναφέρει:

«Χθες στη γενική συνέλευση του club επικυρώθηκε  η ανασύσταση του νέου Δ.Σ . Τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ παραιτήθηκαν για ευνόητους λόγους. Αυτή η ενέργεια χαροποίησε πολλούς στη πόλη μας ,αλλά το πιο δυνατό οπαδικό club της πόλης δεν νοείται να σβήσει ποτέ. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στο καμάρι του Βόλου και της Θεσσαλίας. Δεν αφήσαμε τη καψούρα μας , τον Ολυμπιακό Βόλου ποτέ , θα την αφήσουμε τώρα που γράφουμε ιστορία και μας έμαθε όλη η  Ευρώπη; Τόσο ανόητοι είστε;

Τα νέα μέλη που απαρτίζουν το ανανεωμένο Δ.Σ των Austrian Boys είναι τα παρακάτω:

Πρόεδρος: ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αντιπρόεδρος: ΧΟΥΣΙΑΦΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις / Γραφείο Τύπου: ΠΛΑΓΕΡΑΣ ΑΚΗΣ – ΔΕΣΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ταμίας / Γραμματέας: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Υπεύθυνος Συνδέσμου: ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΑΣ
Υπεύθυνος Κερκίδας: ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μέλη: ΣΙΩΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (επίτιμος πρόεδρος) , ΠΙΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Επίσης χθες έδωσαν το παρών ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μποτσιβάλης και ο κ. Βούλγαρης, οι οποίοι ηρέμησαν τον κόσμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιτυχίες της ομάδας μας σε λίγες μέρες θα έχουν συνέχεια.
Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας πως ξεκίνησαν οι ανανεώσεις συνδρομών (ως 16/09/2011), ώστε να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του club.
Τη Δευτέρα 12/09/2011 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία που έχουμε οργανώσει  στις 08:00μμ με αφετηρία τα γραφεία μας προς το κέντρο της πόλης . Με τα χέρια σταυρωμένα δε μένουμε, έως να έρθει η απόλυτη δικαίωση της ομάδος και της πόλης μας  εμείς θα είμαστε στους δρόμους να ακούνε τις φωνές μας.

ΥΓ. Για την καλύτερη οργάνωση του Club θα  δημιουργηθεί μια ομάδα παιδιών μικρής ηλικίας,  οι «UNDER 18» . Τα παιδιά αυτά θα κατευθύνονται από μεγαλύτερα μέλη, θα παίρνουν πρωτοβουλίες, θα έχουν αρμοδιότητες  και πάνω από όλα κύριος σκοπός θα είναι να αποκτήσουν σωστή οπαδική παιδεία, ώστε να αποφύγουμε τη μάστιγα της ΒΙΑΣ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ΕΛΛΑΔΑ».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved