Παίζεται μια θέση για «Κάρα»-«Κατσούρ»

Παίζεται μια θέση για «Κάρα»-«Κατσούρ»

Μια θέση στη μεσαία γραμμή παραμένει ανοικτή για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δίλλημα ανάμεσα στους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη. Ερωτηματικό για Γιούρκα. Δεν προλαβαίνει ο Ρούντολφ. Περιμένουν κόσμο στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στους βασικούς δέκα που θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή (11/09) απέναντι στους Ηπειρώτες και μένει ανοικτή μια θέση στη μεσαία γραμμή, στο πλάι των Βιτόλο και Ζέκα, την οποία διεκδικούν οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης. Οι δύο έμπειροι διεθνείς είναι σε καλή κατάσταση αν και ο «Κάρα» έχει καταπονηθεί περισσότερο από τα παιχνίδια της Εθνικής με Ισραήλ και Λετονία αφού έπαιξε δύο 90λεπτα.

Ο Κατσουράνης από την πλευρά του έπαιξε μεν στο παιχνίδι του Ισραήλ ωστόσο σε αυτό με την Λετονία δεν αγωνίστηκε αφού είχε τιμωρηθεί λόγω καρτών. Έτσι, ο Πατρινός μέσος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα μόνο και μόνο λόγω «φρεσκάδας» σε σχέση με τον «Κάρα» αν και οριστικά θα φανούν οι προθέσεις του Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, το Σάββατο (10/09).

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού για την δεύτερη αγωνιστική φαίνεται να έχουν «κλειδώσει».

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Γιώργος Ιωαννίδης όπως και στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Σεντρίκ Καντέ, με τον Λουκά Βύντρα να παραμένει σταθερός στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής των «πράσινων».

Στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέραμε, θέση ανασταλτικού μέσου θα έχει ο Βίκτορ Βιτόλο ενώ στο πλάι του σε θέση αριστερού εσωτερικού χαφ θα αγωνιστεί ο Ζέκα, με τους Καραγκούνη και Κατσουράνη να διεκδικούν την αντίστοιχη θέση στα δεξιά.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την γραμμή «κρούσης» θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα και το αριστερό άκρο, με τον Κουίνσι αντίστοιχα στο δεξί και τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ερωτηματικό ο Γιούρκας

Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα δίλλημα σε ό,τι αφορά όμως την αποστολή του Παναθηναϊκού. Η χθεσινή, καθυστερημένη άφιξη του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην προπόνηση οδήγησε τον Πορτογάλο τεχνικό στο να δώσει εντολή στον έμπειρο μπακ να κάνει ατομικό πρόγραμμα και τον έβαλε σε σκέψεις αναφορικά με το αν θα τον τιμωρήσει ή όχι.

Το θέμα είναι ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν έχει προκαλέσει στο παρελθόν με ανάλογα ζητήματα και ο Φερέιρα προβληματίζεται με το αν θα πρέπει ο Γιαννιώτης μπακ να δεχθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα. Η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ παραμένει πάντως αμφίβολη, εξαιτίας του χθεσινού συμβάντος.

Δεν προλαβαίνει ο Ρούντολφ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο Ούγγρος επιθετικός δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» σήμερα (10/09) και θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή.

Αυτό δε συμβαίνει βέβαια γιατί ο Ρούντολφ δεν είναι σε καλή κατάσταση ή γιατί χρειάζεται να προλάβει τους υπόλοιπους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Κάθε άλλο, ο Ούγγρος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξε με την Εθνική του ομάδα, όμως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δε θέλει να ρίξει τον παίκτη στα «βαθιά» και να τον βάλει να παίξει με… μισή προπόνηση και χωρίς καλά-καλά να γνωρίζει τα ονόματα των συμπαικτών του.

Περιμένουν κόσμο στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ πάντως απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αρκετός κόσμος να σταθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» περιμένουν ότι οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας θα συσπειρώσουν τους φιλάθλους που θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο. Οι αισιόδοξες προβλέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για παρουσία 30.000 φιλάθλων το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved