Κουτσιανικούλης: «Δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Κουτσιανικούλης: «Δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, φορώντας την φανέλα του Εργοτέλη, έπλεξε το εγκώμιο του Δικεφάλου του Βορρά.

Μιλώντας σε συνδρομητικό κανάλι, ο νεαρός άσος συνέκρινε την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ με εκείνη του Σάντος, που είχε διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε ότι τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και ο Εργοτέλης θα κυνηγήσουν το τρίποντο στο Παγκρήτιο.

Ο Κουτσιανικούλης αρχικά τόνισε πως η ισοπαλία με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα δίνει κίνητρο στους Κρητικούς, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει για τον ίδιο το ματς του Σαββάτου (10/9):

«Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές υποχρεώσεις και πολλούς στόχους φέτος κι εμείς έχουμε βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη και θα κυνηγήσουμε τα πλέι οφ. Αυτό το ματς που είναι στην έδρα μας θέλουμε να το κερδίσουμε. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τη νίκη, όμως, θα δούμε το Σάββατο  τι θα γίνει».

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ είπε:

«Στα πρώτα παιχνίδια του στην Ευρώπη είδαμε έναν καλό ΠΑΟΚ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όπως και την πρώτη χρονιά που ήμουν εγώ στην ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος έτσι και φέτος δείχνει το ίδιο δυνατός. Εμάς δε μας φοβίζει αυτό, έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα και θα το αντιμετωπίσουμε».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ο Εργοτέλης έχει την ικανότητα να κυνηγάει τα ματς στην κόντρα. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό με τον ΠΑΟΚ γιατί έχουμε γρήγορους παίκτες μπροστά, και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να το χτυπήσουμε».

Τέλος μίλησε για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι παλιοί συμπαίκτες του:

«Όλα τα παιδιά μου είναι γνώριμα στην ομάδα. Δεν είναι κάτι παράξενο, γιατί είχα περάσει όταν αγωνίστηκα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη. Θα κοιτάξω να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι χαρούμενος με αυτό».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved