«Αρμονική συνεργασία κράτους και ΠΑΕ»

«Αρμονική συνεργασία κράτους και ΠΑΕ»

Στην αρμονική συνεργασία του κράτους με τις ΠΑΕ προκειμένου να αναβαθμιστεί  το ελληνικό ποδόσφαιρο,  εστίασε ο επικεφαλής για θέματα ασφάλειας της ΕΠΟ, Νίκος Παναγιώτου.

Ο Παναγιώτου ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με άλλα 10 στελέχη της ομοσπονδίας όπου παίρνει μέρος σε σεμινάρια για την διοργάνωση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», μίλησε για αυτήν την εμπειρία, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι αγγλικές μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παναγιώτου:

«Είμαστε 11 άτομα τα οποία έχουμε ταξιδέψει στην Αγγλία από τη Δευτέρα για να εκπαιδευτούμε για το πώς μπορούμε να διοργανώσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα. Ωστόσο τίποτα δεν γίνετε μόνο του. Αν δεν ταξιδέψεις στο εξωτερικό να δεις διαφορετικές εικόνες και να παρακολουθήσεις τον τρόπο που το διοργανώνουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι τότε δεν μπορείς να διοργανώσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να εκπαιδευτούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε στους υπόλοιπους τις γνώσεις μας με τον καλύτερο τρόπο».


Για το αν είναι ρεαλιστικό να έρθει ο αγγλικός τρόπος στην Ελλάδα: «Αυτά δεν γίνονται συνηθίζουμε να λέμε. Ο Έλληνας δεν είναι απροσάρμοστος. Τα εξετάζει στο δικό του σκεπτικό και δεν μπορεί να μπει σε μία διαδικασία για να το πραγματοποιήσει. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Έτσι δεν θα πρέπει ο κόσμος να πετάει τα λεφτά του για να παρακολουθεί ένα φτωχό θέαμα. Ένας αγώνας προϋποθέτει ότι θα πας στο γήπεδο και θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρίωρο».

Για το τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να βελτιωθεί η κατάσταση: «Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας (2500-3000) να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση στη δουλεία τους και να είναι μόνιμοι στις θέσεις τους. Παράλληλα θα πρέπει τόσο το κράτος όσο και η εκάστοτε ΠΑΕ να συνεργάζονται αρμονικά γιατί και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν από την αναβάθμιση του θεάματος στο ποδόσφαιρο. Όσο και να προσπαθούν οι ιδιωτικές εταιρείες, μονόπλευρα δεν γίνεται τίποτα».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved