Τονουσίδης: «Πρόβλημα τα λέιζερ»

Τονουσίδης: «Πρόβλημα τα λέιζερ»

Την προσοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του Europa League επίστησε ο Σάκης Τονουσίδης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του «Δικέφαλου», εκπροσώπησε την Μακεδονική ΠΑΕ σε συνέδριο για την ασφάλεια στα γήπεδα που έγινε υπό την αιγίδα της UEFA στη Βιέννη και μιλώντας στον «Sport 103 FM» τόνισε τους τομείς που θα πρέπει να προσέχουν οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων».

Αρχικά, ο Σάκης Τονουσίδης μίλησε για την παρουσία του στο συνέδριο: «Στη Βιέννη γίνεται κάθε χρόνο ένα συνέδριο, όπου συμμετέχουν ομάδες που δίνουν το «παρών» στο Champions League ή το Europa League. Βρεθήκαμε εκεί και πέρυσι. Για φέτος είχε επισημανθεί το πρόβλημα με τα λέιζερ, κυρίως λόγω των δηλώσεων του τερματοφύλακα της Καρπάτι. Ειπώθηκαν αυτά εκεί και τα κατάλαβαν οι άνθρωποι της UEFA. Ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας με την παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις και με τη βελτίωση της εικόνας της.

Για πρώτη φορά δε μας έδειξαν σε βίντεο σαν θύτες, αλλά μόνο σαν θύματα, λόγω του επεισοδίου στο Ζάγκρεμπ. Για μένα, οι φίλαθλοί μας είναι οι πιο φανατικοί και οι πιο θερμοί, αλλά δε θα πρέπει να φτάνουμε σε έκτροπα, με πυρσούς ή λέιζερ. Ειδικά το τελευταίο το θεωρούν πολύ σημαντικό, επειδή προκαλείς πρόβλημα στους πρωταγωνιστές».

Όσον αφορά στην συνεργασία που είχε με εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου, ανέφερε: «Καθίσαμε σε ένα τραπέζι οι ομάδες του ομίλου. Η υπεύθυνη ασφαλείας της Τότεναμ μας είπε ότι πιθανότατα δε θα έρθουν τόσοι πολλοί στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα θα διατεθεί το 1/3 από τα 1800 εισιτήρια που είχαν ζητήσει. Στην Αγγλία σε ένα χιλιόμετρο από το γήπεδο απαγορεύεται το αλκοόλ, ενώ μέσα απαγορεύεται το κάπνισμα. Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξουμε, για να προστατεύσουμε και τους οπαδούς μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν ήρθαν καθόλου εκπρόσωποι της Ρούμπιν στο συνέδριο».

Παράλληλα, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε και για τα «σκληρά» μέτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Επειδή μιλάμε με κάποιους ανθρώπους και με τους διαιτητές, είναι κάθετοι, ανένδοτοι και αποφασισμένοι να τηρήσουν τους κανονισμούς. Αν αναλογιστείτε ότι πέρσι πληρώσαμε ένα μεγάλο ποσό για πρόστιμα, φέτος το ποσό θα είναι τεράστιο με τα νέα δεδομένα».

Τέλος, για την συμπεριφορά των οπαδών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Ευρώπη, ο Σάκης Τονουσίδης, απάντησε: «Θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας προς τα έξω, γιατί αλλάζει και η συμπεριφορά της αστυνομίας από χώρα σε χώρα. Πρέπει να καταλάβουν και οι φίλαθλοι, ότι όσο και να τους βοηθήσουμε εμείς, αν δε βοηθήσουν κι αυτοί υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχουμε απέναντί μας κάποιους ανθρώπους από άλλη χώρα που δεν καταλαβαίνουν».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved