Στον… αέρα ο Ντουγκλάο στην Μπράγκα!

Στον… αέρα ο Ντουγκλάο στην Μπράγκα!

Οι εκκρεμότητες της Καβάλας στον δικαστικό κυκεώνα και το θολό τοπίο αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την νέα σεζόν, δεν ταλαιπωρούν μόνο τους «Αργοναύτες», αλλά και τον Ντάγκλας Ντουγκλάο!

Ο Βραζιλιάνος στόπερ παρά το γεγονός υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπράγκα στις 15 Αυγούστου, εν τούτοις μέχρι σήμερα, έχει παρακολουθήσει από την εξέδρα και τον καναπέ του σπιτιού του τα πέντε επίσημα παιχνίδια της πορτογαλικής ομάδας (δύο για τα πλέι οφ του Europa League και τρία για το πρωτάθλημα).

Όχι επειδή δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη του προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά διότι ενώ σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τον «μήνα του μέλιτος» στην πορτογαλική πόλη, ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του...!

Το διεθνές πιστοποιητικό μετεγγραφής (την αποκαλούμενη και μπλε κάρτα) δεν έχει σταλεί ακόμη από την ΕΠΟ στην αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα ο υψηλόσωμος αμυντικός βρίσκεται στο… περίμενε για την έκδοση του δελτίου και συγχρόνως στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Onsports οι διοικούντες την Μπράγκα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν εσαεί την μπλε κάρτα του παίκτη και σκέφτονται ακόμη και να… τινάξουν την μεταγραφή στον αέρα!

Οι λόγοι της καθυστέρησης πάντως στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τα απίστευτα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας. Η ΠΑΕ Καβάλα με έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ, ζήτησε να «παγώσει» η αποστολή του διεθνούς πιστοποιητικού μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή, μέχρι ωσότου τελεσιδικήσει στα δικαστήρια και στις επιτροπές, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα σεζόν.

Σε περίπτωση υποβιβασμού της μακεδονικής ομάδας στην Football League ή στην Δ΄Εθνική, τότε ο Ντουγκλάο βάση ειδικής ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Καβάλα (λήγει το καλοκαίρι του 2012) μένει αυτομάτως ελεύθερος.

Παρεμπιπτόντως, στην συγκεκριμένη ρήτρα «πάτησε» ο 25χρονος παίκτης και υπέγραψε στην Μπράγκα, έπειτα από την πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού της Καβάλας στην Football League.

Στην πορεία ωστόσο οι «αργοναύτες» απέφυγαν σε δεύτερο βαθμό την «δυσμενή μετάθεση» στην δεύτερη κατηγορία (και την γλίτωσαν με αφαίρεση οκτώ βαθμών) και όπως είναι φυσιολογικό δεν ξέχασαν τον Ντουγκλάο!

Η εκκρεμότητα με το διοικητικό εφετείο και την επανεξέταση του φακέλου της Καβάλας από την ΕΕΑ, «παγώνουν» την αποστολή της μπλε κάρτας του Ντουγκλάο στην ομοσπονδία της Πορτογαλίας και για αυτό το λόγο ο παίκτης κάθεται πάνω σε… αναμμένα κάρβουνα!

 



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved