Ντεμόλ: «Να γυρίσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ντεμόλ: «Να γυρίσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Βέλγος έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (08/09) συνέντευξη Τύπου στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη, όσο στην πορεία της προετοιμασίας και στον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά ο Ντεμόλ είπε: «Θέλω να πω κάποια λόγια για το παιχνίδι με τον Άρη.  Ήταν ένα πολύ καλό παιγνίδι και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει φιλοδοξίες να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο με το τέμπο που έδωσε ο Άρης. Η επιθυμία του προπονητή του Άρη ήταν να ξεκινήσουν δυνατά και να δώσουν υψηλό τέμπο στο παιχνίδι επειδή έπαιζε με μια ομάδα που προερχόταν από χαμηλότερη κατηγορία. Σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά. Ακόμα όμως κι αν δεχόμασταν γκολ, είχαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε.

Είπα στους παίκτες μου ότι το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη πρέπει να είναι ο τρόπος που θα ξεκινάμε τα παιχνίδια. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας στο τέλος της σεζόν. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, οπότε και αυτά τα δύο πρώτα δύσκολα παιχνίδια δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία ,αν όχι για πόντους, τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνισή μας».

Για την προετοιμασία που έγινε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Στην συνέχεια ο κ. Ντεμόλ αναφέρθηκε στην προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναικό: "Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε ιδιαιτερότητες γιατί έλειπαν οι διεθνείς. Το παιχνίδι με την Κρανούλα ήταν καλό τεστ γιατί ο αντίπαλος προέβαλε αντίσταση. Αυτή τη βδομάδα ίσως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες προπονήσεις στη Super League και αυτό το κάνουμε γιατί θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια βελτίωσης που έχουμε.

Ο Ντάσιος δεν είναι έτοιμος, γιατί μετά τον τραυματισμό του έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος και τώρα πρέπει να κατεβάσει ρυθμούς.

Ο Βάντερσον έκανε πιο σκληρές προπονήσεις από τους άλλους, ωστόσο θα περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση για να δούμε αν είναι έτοιμος ή αν συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα που έχει  με την μπάλα. Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι πανέτοιμος.

Σχετικά με τον αντίπαλο, δήλωσε: «Το 2004 ως προπονητής του Αιγάλεω είχα φέρει 0-0 με αντίπαλο  τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι είναι εφικτό. Γνωρίζω τον αντίπαλο προπονητή από τον καιρό που ήταν προπονητής στην Πόρτο. Έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό φέτος σε φιλικά, στα δύο ματς με τη Μακάμπι και στο ματς με την Κέρκυρα. Έχει γίνει πολύ καλή ανάλυση του  αντιπάλου.  Είμαστε έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και σήμερα και αύριο θα δουλέψουμε στο τεχνικό μέρος. Ο Παναθηναϊκός φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί, εμείς όμως θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τις πραγματικές του δυνατότητες, αλλά ξεκίνησε με νίκη στην Κέρκυρα και σε αυτές τις 10 ημέρες διακοπής  η ομάδα δούλεψε για να δέσουν μεταξύ τους οι καινούριοι παίκτες. Ο ΠΑΟ είναι το φαβορί, εμείς από την πλευρά μας όμως πάμε με πολύ φιλοδοξία για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αν κάνουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, η ομάδα θα επιστρέψει πιο δυνατή».

Λίλα: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Άντι Λίλα δήλωσε: «Έχω δύο μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα και νιώθω πολύ χαρούμενος από τη φιλοξενία. Με ευχαριστεί η προπόνηση που κάνω καθημερινά. Το πρώτο παιχνίδι με τον ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ο Άρης είναι  μια από τις 5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και το αποτέλεσμα ήταν θετικό για μας. Σε τρεις μέρες είναι προγραμματισμένος  ο επόμενος αγώνας με τον ΠΑΟ, ένας δύσκολος αγώνας, κι αν όλοι δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο φροντιστή, μπορούμε να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον ΠΑΟ αλλά δεν τον φοβόμαστε».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved