Κωστούλας: «Δεν ασχολούμαι με το παρασκήνιο»

Κωστούλας: «Δεν ασχολούμαι με το παρασκήνιο»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το χώρο του παρασκηνίου και ελπίζει σε κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες στο άθλημα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» ο Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε για την νέα λίστα με «στημένα» παιχνίδια που περιλαμβάνει και το όνομα του Παναιτωλικού, όντας κάθετα αρνητικός σε οποιαδήποτε εμπλοκή της ομάδας του Αγρινίου σε «παιχνίδια» παρασκηνίου.

«Πραγματικά ξαφνιάστηκα, δεν έχω δει και το δημοσίευμα. Αναφέρονται στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Έχω ξαναδεί την αναφορά αυτή, τότε με τις συνομιλίες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω ιδέα. Δεν έχουμε ουδέποτε ανακατευτεί με στοιχήματα, στησίματα και οτιδήποτε δεν είναι καθαρό και ξάστερο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

«Προφανώς έχουν μπερδευτεί ομάδες που δεν έχουν σχέση και μπλέκονται χωρίς λόγο με άλλους που αποκόμισαν κάποιο όφελος, κέρδισαν κάτι από αυτή την ιστορία. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν καταλαβαίνω τι εννοούν όταν λένε ότι εκδικάστηκε», σχολίασε στη συνέχεια.

Ο Φώτης Κωστούλας είπε ακόμα πως: «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι παίζαμε με έναν Ιωνικό που δε συμπλήρωνε αποστολή, μάζεψαν τους μικρούς και ήρθαν στο Αγρίνιο. Κερδίσαμε 4-0 στην έδρα μας μια αποδεκατισμένη ομάδα του Ιωνικού. Αν αυτό είναι επιχείρημα για κάποιους, τι να πω. Δεν έχω ιδέα πως μπορώ να έχει στηθεί αυτό το παιχνίδι δηλαδή, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα και είμαστε τελείως αμέτοχοι».

Όσο για την εμπλοκή του Γιώργου Τσακογιάννη στην εν λόγω λίστα, σημείωσε: «Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο κ. Τσακογιάννης με τον Ιωνικό, με τον Παναιτωλικό δεν έχει καμία πάντως. Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήταν το τελευταίο ματς που παίξαμε εκεί μέσα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τους κερδίσαμε στην έδρα τους και ήμασταν η αιτία που μπήκε η Ηλιούπολη στα play out. Είχαν γράψει ότι θα τους δίναμε το ματς κι εμείς θέλαμε να βγούμε πρώτοι και να περάσουμε και τα Γιάννινα. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε κάτι τέτοιο, που είναι παράνομο. Αυτά τα πράγματα είναι της λογικής του καφενείου».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς δεν ασχολούμαστε και δεν ξέρουμε πως παίζουν αυτό το παιχνιδάκι. Εμείς δεν σηκώνουμε ούτε τα τηλέφωνα να ρωτήσουμε ποιος είναι και τι κάνει ο κάθε διαιτητής. Εμάς αυτά δε μας ενδιαφέρουν. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμένα με καλύπτει απόλυτα που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας χωρίς καμία εμπλοκή με αυτά τα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια τους είπα ότι αν θέλουν να μπουν στο παρασκήνιο, να βρουν άλλον. Εγώ έχω μια επιχειρηματική σταδιοδρομία τίμια, δε θα μπω στα 60 μου χρόνια σε τέτοια μονοπάτια. Εγώ δικαιώθηκα όμως όταν έλεγα ότι υπάρχει άλλος δρόμος».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τόνισε: «Μου τα λένε και τώρα, γιατί είναι δύσκολη η Super League. Μου λένε ‘μη μείνεις μόνος σου απ’ έξω’ αλλά εγώ δεν άλλαξα τότε, θα αλλάξω τώρα στα 65 μου; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν ελπίζει σε κάθαρση, απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Είμαστε σε κάποιο καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να φτάσουμε έστω στα μισά του δρόμου από ότι είναι άλλες χώρες, θα είναι ένα κέρδος αυτό».

Για την δική του φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Εγώ δεν είμαι της άποψης που έχει ο πολύς ο κόσμος ότι ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’ εγώ θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνουμε. Πρέπει να φέρουμε κι άλλες ομάδες δίπλα μας, γιατί δεν είμαστε οι μόνοι με αυτή τη φιλοσοφία, και να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Όσο για το αν συμφωνεί με την έναρξη της Super League, σχολίασε: «Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δώσουμε ένα περιθώριο ενός μήνα στη δικαιοσύνη και να ξεκινούσαμε τότε αν δεν υπήρχε λύση. Από την άλλη υπήρχαν δυσκολίες για πολλές ομάδες και ξέραμε ότι αν δεν πάρουν χρήματα από ΟΠΑΠ και Nova θα είχαν μεγάλο πρόβλημα. Είπαμε λοιπόν να προχωρήσουμε και να δούμε στην πορεία τις λύσεις. Ξέραμε ότι αν δεν το κάνουμε πολλές ομάδες θα είχαν πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα».

Για την άποψή του αν θα έπρεπε να συνεχιστεί με 14 ομάδες το πρωτάθλημα, τόνισε: «Αυτό δεν είναι θέμα άποψης, αλλά θέμα επιθυμίας. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ανέβουν ομάδες από τη Football League. Όπως και να το κάνουμε, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου είναι μπλεγμένοι. Στη συνείδηση του κόσμου τουλάχιστον έχει μείνει ότι έχουν κάνει κάτι. Υπάρχει η δικαιοσύνη να το κρίνει, αλλά αυτό έχει μείνει. Η άποψή μου είναι να ανέβουν ομάδες από την Football League και να συνεχίσουμε με τις 16 ομάδες».

Για την μεταγραφή του Μπαμόγκο στον Παναιτωλικό, δήλωσε: «Το θέμα του Μπαμόγκο είναι 99%, απλά κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη ως να έρθει ο παίκτης και να υπογράψει».

Τέλος, για την παρουσία της ομάδας του Αγρινίου στη Super League, ανέφερε: «Προσπαθήσαμε μέσα στο καλοκαίρι να τελειώσουμε κάποια προβλήματα που είχε το γήπεδο. Υπάρχει μια δυσκολία στο να έρθουνε βέβαια μεγάλοι παίκτες, δεν αφήνει εύκολα κάποιος το Παρίσι για να έρθει να μείνει στο Αγρίνιο. Παρόλα αυτά, κάναμε καλές μεταγραφές και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος. Να μείνουμε και ότι βγει παραπάνω θα είναι καλό και για το γόητρό μας και για την επόμενη χρονιά!»



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved