«Δουλειά και επιμονή για έναν τίτλο» (photos)

«Δουλειά και επιμονή για έναν τίτλο» (photos)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους το απόγευμα της Τετάρτης (7/09), προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας, τελέστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  ο αγιασμός ενόψει του πρώτου εντός έδρας με τους Περιστεριώτες, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης. Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, μετά το πέρας της τελετής, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του που αποτελεί και διακαή πόθο όλων των φίλων της ομάδας και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τίτλου.

«Ευελπιστούμε σε μία καλή χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα που άρχισε με ιδιαιτερότητες. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο για επιτυχίες» είπε αρχικά ο κ. Αθανασιάδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων των Αρειανών που είναι η κατάκτηση ενός τίτλου, λέγοντας:  «Κομμάτι του κόσμου είμαστε και εμείς, κατανοούμε όλες τις ανησυχίες των φιλάθλων. Από τη δική μας πλευρά καταβλήθηκε προσπάθεια για να παρουσιάσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που θα προσφέρει χαρές και επιτυχίες. Μεγάλο όνειρό μου, όπως κάθε Αρειανού, είναι η κατάκτηση ενός τίτλου. Είναι θέμα, βέβαια, πολλών παραγόντων αυτό, θέλει υπομονή, επιμονή, δουλειά. Νομοτελειακά ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε. Με βάση το θολό οικονομικό τοπίο, έγινε η καλύτερη προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Σε συνεργασία με τον προπονητή φτιάχτηκε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα δείξει την αξία του στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση δήλωσε: «Αν εντοπιστεί αξιόλογη περίπτωση παίκτη, μέχρι να λήξει η προθεσμία για τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, θα εξεταστεί. Σε φημολογίες και υποθετικά δεδομένα δεν μπορούμε να απαντήσουμε».

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Φέτος το πρωτάθλημα διεξάγεται με αυστηρές συνθήκες σε θέματα συμπεριφοράς. Θα πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι προσεκτικοί, να αποφευχθούν ακραίες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οδυνηρές συνέπειες».

Το «παρών» στο γήπεδο κι έπειτα στα γραφεία της ΠΑΕ, έδωσε και ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους της διοίκησης αλλα και τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Σάκης Τσιώλης μπορεί πλέον να υπολογίζει στους Σηφάκη, Κατίδη, και Διούδη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο Κριστιάν Πορτίγια ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπειών έχει ξεκινήσει και ο Νάτσο Γκαρσία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη θλάση που τον αφήνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες.



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved