Βανγκέλι: «Οικογένειά μου ο Άρης»

Βανγκέλι: «Οικογένειά μου ο Άρης»

Για τον κόσμο, τον τελικό του ΟΑΚΑ αλλά και την πρόταση της Τσερνομόρετς μίλησε ο Κρίστι Βανγκέλι.

Ο 26χρονος Αλβανός διεθνής, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, εξηγώντας τους λόγους που δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη Τύπου πριν αναχωρήσει για την Ουκρανία, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κρίστι Βανγκέλι στον «ΑΡΗΣ FM»:

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: «Είναι άσχημο για μένα που αποχωρώ. Ήρθα σήμερα για να αποχαιρετήσω τους ανθρώπους της διοίκησης κα τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια.

Δεν ήθελα να δώσω συνέντευξη τύπου. Προτίμησα κάτι πιο επικοινωνιακό μέσω του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η φωνή του Άρη».

Για την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο στα εννιά χρόνια παρουσίας του στον Άρη: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ. Η αναγνώριση του κόσμου ήταν πολύ σημαντική για μένα. Τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα πάλεψα και έδωσα τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αυτό το είδαν όλοι.

Την ομάδα την αγάπησα πάρα πολύ. Σε κάθε αγώνα έδινα τα πάντα για να κερδίσει . Όταν φοράς αυτή τη φανέλα του Άρη αισθάνεσαι διαφορετικός.

Με πληγώνει όμως όσο πληγώνει και τον κόσμο,  το ότι δεν μπόρεσα να κατακτήσω κάποιο τίτλο. Όσο το ήθελαν αυτοί το ήθελα και εγώ, δυστυχώς όμως δεν το κατάφερα».

Για την πρόταση της Τσερνομόρετς: «Στην αρχή δεν την πήρα στα σοβαρά και την πρώτη εβδομάδα την είχα απορρίψει. Λίγες μέρες μετά όμως επέστρεψαν με νέα καλύτερη πρόταση και για μένα και για την ομάδα. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Οι άνθρωποι της ομάδας δούλεψαν πολύ για αυτή τη μεταγραφή και αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για την ομάδα. Τα βάλαμε κάτω όμως, τα συζητήσαμε και πήραμε αυτή την απόφαση.

Πολλοί πιστεύουν και λένε ότι η ομάδα κέρδισε λεφτά πίσω από την πλάτη μου. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η διοίκηση ήταν που κατάφερε να έχω ένα υψηλό συμβόλαιο και να πάρει η ομάδα κάποιο σημαντικό ποσό το οποίο το χρειάζεται λόγω και της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει. Η ομάδα πήρε στην σωστή απόφαση.

Το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη στιγμή που θα πάω στην Τσερνομόρετς, θα τους δώσω να καταλάβουν το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο αγωνιζόμουν».

Για την καλύτερη στιγμή του με τη φανέλα του Άρη: «Σίγουρα ο τελικός του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που είδαμε όταν μπήκαμε στο γήπεδο ήταν απίστευτο. Στο τέλος όμως πληγώθηκα πολύ που δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Ήταν μια τεράστια εκδρομή που δεν θα ξαναγίνει ποτέ.

Τα χάσαμε όλοι τότε. Κανένας δεν πίστευε ότι θα έχουμε τέτοια συμπαράσταση. Δεν το έχω δει πουθενά αυτό το πράγμα. Υπήρχε μια μεγάλη πίκρα και ένα μεγάλο γιατί που δεν μπορέσαμε να δώσουμε στον κόσμο μας εκείνο τον τίτλο».

Ερωτηθείς για τη φανέλα που πέταξε στην κερκίδα στον έκτος έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Όταν βλέπεις ότι σε ακολουθούν παντού, είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις. Ο Άρης για αυτούς είναι η ζωή τους και πρέπει να το σεβόμαστε».

Για τον αγώνα ανόδου στην Α' Εθνική κόντρα στο Χαϊδάρι: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε γυρισμό. Όταν ισοφαρίσαμε σκεφτήκαμε μόνο να πάρουμε την μπάλα και να πετύχουμε και άλλο γκολ. Παίζαμε με όλες τις ομάδες εκείνη τη στιγμή. Το Χαϊδάρι ήταν αδιάφορο και έπαιζε λες και ήταν σε τελικό».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του κάποια μέρα στον Άρη: «Αυτό το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα κάποια μέρα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο γιατί εδώ είναι η οικογένεια μου.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας μου είπαν ότι η πόρτα θα είναι ανοικτή γιατί ξέρουν τι σημαίνει Άρης για μένα».

Για την ιστορική νίκη του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο επί ισπανικού εδάφους: «Κάναμε ένα τρομερό παιχνίδι. Σκοράραμε πρώτοι η Ατλέτικο όμως ανέτρεψε γρήγορα το σκορ. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε κάτι μεγάλο. Μας υποτίμησαν και το πλήρωσαν».

Για τον αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο (11/9, 18:15) στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Υπήρξε μια διακοπή και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Ο Άρης πρέπει να προσέξει πολύ γιατί ο Ατρόμητος είναι μια επιθετική ομάδα με καλούς παίκτες. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες πρέπει να κάνουν αυτό που μπορούν, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή και να πάρουν τη νίκη».

Για τη Λέσχη Φίλων Άρη: «Στήριζα και θα συνεχίσω να στηρίζω τη Λέσχη. Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι. Άμα μεγαλώσει ο Φορέας, θα μεγαλώσει και ο Άρης, δύναμη του οποίου είναι ο κόσμος του».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και όλους αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν στην ομάδα λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με επέλεξαν να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Άρη και στον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, όλοι να είναι δυνατοί να έχουν υγεία και μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια να καταφέρουν κάτι πολύ καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές».



Παναθηναϊκός AKTOR: Πάρτι στην Μπολόνια, μοίρασε μπράβο ο Δ. Γιαννακόπουλος!
Παναθηναϊκός AKTOR: Πάρτι στην Μπολόνια, μοίρασε μπράβο ο Δ. Γιαννακόπουλος!
Euroleague: «Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR – Βαθμολογία, highlights
Euroleague: «Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR – Βαθμολογία, highlights
ΟΦΗ: Χωρίς Μοσκέρα κόντρα στον Ατρόμητο
ΟΦΗ: Χωρίς Μοσκέρα κόντρα στον Ατρόμητο
ΓΣΕΕ: Γενική απεργία στις 17 Απριλίου
ΓΣΕΕ: Γενική απεργία στις 17 Απριλίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved