Σπηλιωτόπουλος: «Θα βρεθεί  λύση για τον Παναθηναϊκό»

Σπηλιωτόπουλος: «Θα βρεθεί λύση για τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Δ.Σ., μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της οικογένειας, στην πιθανότητα διάλυσης του συλλόγου, στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα παραιτηθεί εντός της ημέρας.

Για την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Υπάρχει η εξέλιξη της αποχώρησης της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό, που θα επηρεάσει το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ υπάρχει ένα πλάνο με το οποίο πρέπει να πορευτούμε και με αυτό να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την παραίτηση του από το ΔΣ: «Ακολουθεί η δική μου παραίτηση, την οποία θα στείλω εντός της ημέρας στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και θα αποχωρήσω. Ως άνθρωπος ο οποίος αγαπάω τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα του. Τώρα όμως εκπροσωπώ έναν συγκεκριμένο μέτοχο και αφού αυτός αποχωρεί, αποτελεί υποχρέωση μας να τον ακολουθήσουμε».

Για τη λειτουργία του ΔΣ και της διοικούσας: «Με τη διοικούσα επιτροπή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μένουν άλλα τρία μέλη και μπορεί να συνέρθει κανονικά. Για το ΔΣ υπάρχουν δύο επιλογές. Να λειτουργήσει με λιγότερα μέλη, ακόμα και με 11 έχει τη δυνατότητα ή να παραιτηθεί σύσσωμο και να εκλεγεί νέο από έκτακτη ΓΣ. Αυτό θα το αποφασίσουν τα μέλη μεταξύ τους. Υπάρχει βέβαια η παράμετρος εάν τα υφιστάμενα μέλη θέλουν να πάρουν αποφάσεις με ελλειπή σύνθεση».

Για την πιθανότητα διάλυσης του Παναθηναϊκού: «Η διάλυση του Παναθηναϊκού είναι ένα μακρινό σενάριο. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως πιστεύω πως θα δοθούν οι λύσεις για να μην καταλήξουμε εκεί. Εγώ θα έλεγα ότι είναι μία ακραία πιθανότητα».

Για την επικείμενη στάση πληρωμών: «Το οικονομικό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ. Θέλω να τονίσω δύο πράγματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, είτε διότι κάποιος από τους υπάρχοντες μετόχους θα βάλει χρήματα, είτε γιατί θα εμφανιστεί νέος επενδυτής. Πάντως τώρα δεν υπάρχει λύση ή πρόταση. Όμως ακόμα και να μην βρεθεί κάτι, θα βιώσουμε δύσκολες περιόδους όπως άλλες ομάδες, αλλά θα επιβιώσουμε. Η διοίκηση απαρτίζεται από ικανά στελέχη και μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μέσα από τα προβλήματα».

Για το αν ο Βγενόπουλος είναι η λύση για τον Παναθηναϊκό: «Μόνο ο ίδιος ξέρει αν μπορεί. Από ότι διάβασα θα δώσει συνέντευξη Τύπου, οπότε ας περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να πει».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved