Ζαραδούκας: «Θα περιμένω τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ζαραδούκας: «Θα περιμένω τον Ολυμπιακό Βόλου»

Τον Ολυμπιακό Βόλου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιάννης Ζαραδούκας, προκειμένου να αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο άσος της θεσσαλικής ομάδας σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3, τόνισε πως την παρούσα χρονική στιγμή δεν απασχολεί τίποτα άλλο το μυαλό του παρά μόνο η ομάδα του και αυτή έχει τον πρώτο λόγο.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα, τόνισε πως από την στιγμή που είναι επαγγελματίας οφείλει να είναι πάντα έτοιμος.

Τόνισε ακόμα πως οι «παλιοσειρές» της Εθνικής τον βοήθησαν να προσαρμοστεί άμεσα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την τελική έκβαση του αγώνα με την Κροατία και κατ’ επέκταση για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα τελικά του Euro 2012.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ζαραδούκας είπε:

Για το αν σκοπεύει να φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους:

«Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Με απασχολεί μόνο τι θα κάνω με την ομάδα μου και μετά θα δω αν θα κάνω κάτι άλλο».

Για το πώς αισθάνθηκε για το γεγονός ότι όχι μόνο κλήθηκε στην Εθνική, αλλά ο Φερνάντο Σάντος τον έβαλε να παίξει βασικός:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, άρα οφείλω να είμαι έτοιμος. Από την στιγμή που πιστεύεις στις δυνατότητές σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αποδείξεις μέσα στο γήπεδο».

Για το αν τον βοήθησαν οι «παλιοσειρές» της Εθνικής:

«Σίγουρα, γι’ αυτό και έφυγε το άγος. Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά ήταν δίπλα μου και με βοηθούσαν να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου».

Για το γεγονός ότι η νίκη επί του Ισραήλ έκανε την ομάδα να μπει υπερφίαλα στον αγώνα κόντρα στη Λετονία χθες στη Ρίγα:

«Εγιναν κάποιες αλλαγές από το προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς να το χρησιμοποιώ αυτό σαν δικαιολογία και αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όμως, δείξαμε τι ομάδα είμαστε πραγματικά».

Για το αν η Εθνική εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι των αντιπάλων της και κατέφυγε σε σέντρες:

«Το δύσκολο σ’ αυτές τις ομάδες είναι πως όλες βρίσκονται πίσω από τη σέντρα και το θέμα είναι πώς μπορεί μια ομάδα να σπάσει αυτές τις άμυνες. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και το πληρώσαμε».

Για το αν είναι ντεζαβαντάζ για την Εθνική το γεγονός ότι πηγαίνει μόνο για ένα αποτέλεσμα (νίκη) απέναντι σε μια ποιοτική από πλευράς ταλέντου ομάδα σαν την Κροατία:

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο για μας να πηγαίνουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα. Αλλά η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα φαίνεται. Και πιστεύω ότι με την Κροατία δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Πιστεύω στις δυνατότητες των συμπαικτών μου αλλά και στις δικές μου».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved