«Γεμίζει» η Παιανία

«Γεμίζει» η Παιανία

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στην Παιανία μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ως την Παρασκευή (09/09) στην Ελλάδα ο Ρούντολφ.

Πέρα από τις διοικητικές εξελίξεις που ουσιαστικά αλλάζουν σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και δρομολογούν την έναρξη μιας νέας εποχής για τους «πράσινους» - το αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη θα φανεί μελλοντικά – υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι που έχει περάσει ωστόσο δικαιολογημένα στο περιθώριο τις τελευταίες μέρες.

Οι «πράσινοι» την Κυριακή (11/09) αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και από σήμερα (07/09) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες καθώς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μετά την επιστροφή των διεθνών.

Ο Σεντρί Καντέ ήταν ο πρώτος που επέστρεψε, αφού προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, ενώ αναμένονται την Τετάρτη οι Έλληνες διεθνείς. Οι Λουκάς Βύντρα και Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκαν κόντρα στη Λετονία στη Ρίγα την Τρίτη ενώ ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε δικαίωμα λόγω καρτών, όμως είχε μείνει στην αποστολή για να βοηθήσει στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης» και για να εμψυχώσει τους υπόλοιπους διεθνείς.

Έρχεται κι ο Ρούντολφ

Πέρα από τους Έλληνες διεθνείς, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει και την άφιξη του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο Ούγγρος επιθετικός – που είναι σε… διαολεμένη κατάσταση σκοράροντας και στα δυο ματς των «Μαγυάρων» για τα προκριματικά του Euro 2012 την τελευταία εβδομάδα – αναμένεται το αργότερο ως την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Το πιθανότερο είναι να έρθει την Πέμπτη ωστόσο καθώς σήμερα θα πρέπει να πάει στην Ιταλία, από την Βουδαπέστη όπου βρίσκεται, έτσι ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό θα βοηθήσει και στην άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα, αφού δε θα χρειαστεί να έρθει και στη συνέχεια να κάνει νέο ταξίδι για την Ιταλία έτσι ώστε να φέρει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο Γκέργκελι θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, ενώ φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση και δε θα χρειαστεί χρόνο για να προλάβει τους υπόλοιπους σε θέματα φυσικής κατάστασης από τη στιγμή που συμμετείχε τόσο στις προπονήσεις της Τζένοα όσο και στα προκριματικά του Euro με την Εθνική Ουγγαρίας. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Φερέιρα να τον έχει στα υπόψη του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved