Αναβολή στο Ξάνθη – ΑΕΚ λόγω ΔΕΘ!

Αναβολή στο Ξάνθη – ΑΕΚ λόγω ΔΕΘ!

Την αναβολή του αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ.

Ο λόγος είναι ότι τμήμα της αστυνομικής δύναμης της πόλης θα απασχολείται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ το Σαββατοκύριακο 10, 11/9 θα κορυφώνεται η πολιτιστική εκδήλωση «Γιορτών Παλιάς πόλης της Ξάνθης», που έχει ξεκινήσει από τις 3/9.

Όλα αυτά οδήγησαν τον γγΑ να αναβάλει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής και έτσι, ξανά, όπως και στην πρεμιέρα θα γίνουν πέντε ματς για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

θΕΜΑ: « Χρονική μετάθεση διεξαγωγής αγώνα»

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έχοντας υπόψη:

1.         Τις διατάξεις:

α. του Α.Ν. 397/68 « Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής».

β. Του Π.Δ. 63/2005 « Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα»

γ. Του άρθρου 41Γ παρ. 4 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004)

2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010  απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου με θέμα « Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού» (ΦΕΚ 628/Β)

3.   Το υπ. αρ. πρωτ. 41762/11/894322/05/09/2011 έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το οποίο εισηγείται τη χρονική  μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ΑΕΚ, που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 10/9/2011, στο γήπεδο της ΞΑΝΘΗΣ.

4.      Τη σχετική γνωμοδότηση της   Δ.Ε.Α.Β.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποφασίζουμε τη χρονική μετάθεση του αγώνα της  SUPER LEAGUE (2η αγωνιστική) μεταξύ των ομάδων «SKODA ΞΑΝΘΗ και ΑΕΚ» που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 10/09/2011 στο Γήπεδο Πηγαδίων της Ξάνθης, για τους λόγους που αναφέρονται στο έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, δηλαδή για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, εκ του γεγονότος της αναγκαίας απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της Ξάνθης στη ΔΕΘ.

Η ημερομηνία και οι όροι διεξαγωγής του ως άνω αγώνα θα καθοριστούν.

Το ανακοίνωσε και η Super League

Την αναβολή της αναμέτρησης στα Πηγάδια ανακοίνωσε και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved