Παπαζαχαρίας: «Νίκες για τον κόσμο μας»

Παπαζαχαρίας: «Νίκες για τον κόσμο μας»

Έτοιμος να καλύψει το χαμένος έδαφος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Ο 26χρονος αμυντικός, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός της περσινή χρονιά, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένας βαθμός στα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τα Γιάννενα: «Δικαιούμασταν να κερδίσουμε, ήμασταν όμως άτυχοι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερες τα δύο δοκάρια. Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε εκεί. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και τη νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο».

Για το πόσο σημαντικοί είναι οι εντός έδρας αγώνες: «Πέρυσι η συγκομιδή βαθμών στην έδρα μας ήταν τραγική. Δεν γίνεται να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, με αυτό τον κόσμο και να έχεις αυτή την απώλεια βαθμών. Φέτος δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι στο Βικελίδης και εκτός έδρας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Η έδρας μας φέτος, σε συνδυασμό με τον κόσμο, θα είναι κλειδί για την πορεία μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέχουμε σε κάποια παιχνίδια, όταν ο αντίπαλος θα παίζει κλειστά και θα πρέπει να «ξεκλειδώσουμε» την άμυνα του για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό και θα φανεί».

Για το ματς της Κυριακής (11/09, 18.15) με τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία ενισχύθηκε με καλούς παίκτες. Και εμείς όμως έχουμε ενισχυθεί, είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο παίρνοντας τη νίκη.

Κάθε παίκτης που θα αγωνιστεί θα δώσει το 100%  των δυνατοτήτων του. Θα παρουσιάσουμε ένα Άρη σαφώς καλύτερο από τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά: «Να μπούμε στην πρώτη πεντάδα και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο στα play off όσο και στο κύπελλο. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο για να το δει και ο κόσμος».

Για την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά με Αναγέννηση Επανομής και Δόξα Δράμας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Υπήρχε ψυχολογική κούραση, χαλάρωση από μέρους μας και δεν τα αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε. Ανησυχήσαμε λίγο αλλά δεν μας τρομάζει . Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας και την Κυριακή θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Σχετικά με τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός της περασμένη σεζόν: «Πέρυσι ήρθα στην ομάδα με όνειρα, εξαιτίας όμως του τραυματισμού μου δεν μπόρεσα να βοηθήσω. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν να το ξεπεράσω και τους ευχαριστώ για αυτό.

Φέτος έκανα καλή προετοιμασία, είμαι υγιής και το όνειρο μου είναι η καταξίωση με τον Άρη και η Εθνική ομάδα. Είναι η δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό. Αυτό είναι ένα «κλειδί» που θα μας φέρει επιτυχίες».

Σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν δύσκολα για όλους μας. Βγήκαν στη δημοσιότητα πράγματα που δεν τα φανταζόμασταν. Πρέπει να υπάρχουν δεκαέξι ομάδες στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία προς όλες τις κατευθύνσεις».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη τονίζοντας: «Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Ξέρουμε ότι όπου και να παίζουμε θα είναι στο πλευρό μας και θα μας στηρίζουν. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα για να του δίνουμε χαρές».



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved