«Ο Τζίγγερ είχε ημερομηνία λήξης»

«Ο Τζίγγερ είχε ημερομηνία λήξης»

Το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του Γιάννη Βαρδινογιάννη και το γεγονός ότι ήθελε να περάσει τις δικές του ιδέες στον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο, θεωρώντας πως μόνο αυτές ήταν οι σωστές, μοιραία τον οδήγησαν στην έξοδο, εκτίμησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 τόνισε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη με όλα τα καλά αλλά και όλα τα λάθη της πρόσφερε στον Παναθηναϊκό, ο δε Γιάννης Βαρδινογιάννης ασχολείτο πολλές ώρες της ημέρας με την ομάδα.

Επισήμανε πως την παρούσα χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει την ανάγκη της στήριξης του κόσμου του που θα πρέπει να είναι ήρεμος και να μην δημιουργεί επεισόδια, εκτίμησε πως η οικογένεια θα βοηθήσει την ομάδα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και υποστήριξε πως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να «τρέξει» άμεσα το μαγαζί είναι ο Νικόλας Πατέρας.

Ειδικότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε:

Για το αν εκτιμά ότι έχει κλείσει το κεφάλαιο Βαρδινογιάννη οριστικά για τον Παναθηναϊκό:

«Θα έλεγα ότι μετά από 30 χρόνια,  γιατί την οικογένεια την γνώρισα το 1980, κάτω από  αντίξοες συνθήκες, αφού τότε είχε πει ο μακαρίτης ο Λάκης Πετρόπουλος ότι δεν με θέλει στην ομάδα και η οικογένεια απάντησε ότι δεν μπορεί να διώξει τον τερματοφύλακα της Εθνικής, γνωρίζω ακριβώς από το ’80-’84 χωρίς να είναι υπερβολή, τι έχει κάνει η οικογένεια για τον Παναθηναϊκό. Και εννοώ και καλά και άσχημα και όταν λέω άσχημα μιλάω για τα λάθη. Ποτέ δεν τα αμφισβήτησε η ίδια η οικογένεια. Ηθελε να κάνει εξυγίανση του ποδοσφαίρου γι’ αυτό μπήκε στον Παναθηναϊκό και κάναμε ατελείωτες συζητήσεις με όλη την οικογένεια, είτε λεγόταν Βαρδής, είτε Θόδωρος, είτε Γιώργος στα συμβούλια. Για να απαντήσω στην ερώτηση, όπως ήταν χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και μετά από προτροπή του Βαρδή Βαρδινογιάννη και που όσο κι αν δεν το πιστεύει ο κόσμος ο άνθρωπος ασχολιόταν 14 ώρες την ημέρα, είμαι πεπεισμένος ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα φύγει από τον Παναθηναϊκό. Οπως είναι το προφίλ του και η φιλοσοφία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ήταν εξ αρχής καταδικασμένος να αποτύχει.

Για το αν συμφωνεί με την εκτίμηση ότι η αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι δοκιμασία όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Γιάννης που διοικούσε τον Παναθηναϊκό, ήθελε τις δικές του ιδέες και σκέψεις να τις περάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το λάθος του με βάση τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι δεν συμβιβάστηκε ποτέ με αυτούς που ήθελαν να έχουν και διαφορετική άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτήρας ντόμπρος, σκληρός, θέλει να περνάει η δική του θεωρία, η δική του σκέψη που θέλει να την υλοποιήσει και ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτό ήθελε να κάνει δεν είναι σωστό. Ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τους φιλάθλους κι αυτό μοιραία είχε ημερομηνία λήξεως όπως και έχει.

Για το αν υπάρχει ζωή για τον Παναθηναϊκό μετά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη:

Νομίζω ότι τώρα όπως έγιναν τα πράγματα, ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να στηρίξει τον Παναθηναϊκό. Και για να τον στηρίξει ο κόσμος τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να πάει στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, τον δρόμο του θα τον βρει ίσως όχι τώρα στο άμεσο μέλλον, αλλά στην πορεία θα τον βρει. Όμως, θέλει στήριξη του κόσμου, πρέπει να συμπαρασταθεί όχι σε ένα δύο τρία παιχνίδια, δεν πρέπει να φτάσουμε σε επεισόδια γιατί τα πρόστιμα που θα πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ σημαντικά. Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι πλήρωσε 1,6 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα. Αν τα είχε,  θα είχε κάνει μεταγραφές πολύ καλύτερες. Αυτά είναι περασμένα - ξεχασμένα όμως από εδώ και πέρα ο κόσμος καλείται να στηρίξει την ομάδα. Και πιστεύω ότι γρήγορα κάποιος θα βγει μπροστά και θα αναλάβει τις τύχεις της ομάδας.

Για το αν εκτιμά πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι σε θέση να βοηθήσει ώστε να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση:

Θα έχει βοηθητική στάση. Αυτό δεν θα γίνει τώρα. Μπορεί να γίνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Με όλα τα ελαττώματα και προτερήματά της η οικογένεια ασχολιόταν με τον Παναθηναϊκό. Αυτά βέβαια έχουν τελειώσει, αλλά νομίζω ότι αν ζητηθεί η βοήθεια της οικογένειας μετά από ένα χρονικό διάστημα που πιστεύω ότι θα είναι μεγάλο, γιατί δεν νομίζω ότι σύντομα θα το κάνει. Αργότερα όμως ναι.

Για το αν μπορεί αυτή τη στιγμή να βγει κάποιος μπροστά:

Νoμίζω ότι ο Βγενόπουλος δεν θα βγει μπροστά. Μέχρι τώρα δεν έχει προσπαθήσει. Είναι δύσκολο να βγει. Ενας άνθρωπος που θα μπορούσε να κατευθύνει τις τύχες του Παναθηναϊκού διοικητικά και οργανωτικά αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Πατέρας. Αυτός θα μπορούσε να «τρέξει» το μαγαζί. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, αλλά θα μπορούσε. Και από ό,τι άκουσα χθες από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν θεωρεί ότι ήταν απ’ αυτούς που έκαναν κακό στον Παναθηναϊκό.

Για το αν είναι δεδομένη η δική του παραίτηση από το ΔΣ:

Θέλω να τοποθετηθώ πάνω σ’ αυτό. Δεν είμαι εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο ΔΣ. Είμαι εκπρόσωπος των παλαιμάχων. Υπέβαλα μια αίτηση στον κ. Γόντικα και ζητούσα εάν ήθελαν να τοποθετηθώ στο ΔΣ και έτσι μπήκα.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved