Υμνοι Ζάετς για Τζίγγερ

Υμνοι Ζάετς για Τζίγγερ

Το εγκώμιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη έπλεξε ο Βέλιμιρ Ζάετς σε συνέντευξή του από την Κροατία όπου βρίσκεται, τονίζοντας πως η αποχώρησή της θα είναι μεγάλη απώλεια όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» που έχει περάσει από όλα σχεδόν τα πόστα της ομάδας τόνισε πως ο Τζίγγερ ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε πως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν πιο δυναμικός, ενώ ο Τζίγγερ ήταν καλύτερος στην οργάνωση, ενώ δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ αισιόδοξος πως θα επιτύχει η πολυμετοχικότητα.

Τέλος, είπε ότι δεν πιστεύει ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να επιτύχει κάτι καλό στον Παναθηναϊκό παρόλο που βρίσκεται ήδη ένα χρόνο στην Ελλάδα.

«Είναι λυπηρό που φεύγει τέτοια οικογένεια από το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει δύναμη και μπορεί να κρατήσει μία τέτοια ομάδα. Εγώ ήρθα στην εποχή του Γιώργου Βαρδινογιάννη και έχω περάσει από όλα τα πόστα και ξέρω τι τιμή είναι αυτή η οικογένεια, ειδικά ο «Καπετάνιος». Αυτή η απώλεια θα ενοχλήσει όλο του ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Βέλιμιρ Ζάετς, για την ανακοίνωση της αποδέσμευσης της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό.

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να έχεις μια οικογένεια δίπλα σου. Πάντα, ήθελαν μια σχέση σεβασμού και ειλικρίνειας. Δεν ξέρω γιατί δεν το βρήκαν αυτό και είναι μεγάλη απώλεια για μένα και θα το καταλάβουν όλοι σε λίγο».

Όσον αφορά στις διαφορές του Γιώργου Βαρδινογιάννη με τον «Τζίγγερ», απάντησε: «Ο «Καπετάνιος» ήταν πιο δυναμικός προς τα έξω. Ο Γιάννης ήξερε από καλή οργάνωση και ήξερε ποδόσφαιρο. Οι δύο έμοιαζαν πάρα πολύ, στον τρόπο που καταλάβαιναν πως έπρεπε να γίνει η δουλειά».

Για το γεγονός πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέφερε πως δεν του άρεσε το παρασκήνιο, τόνισε: «Δεν είναι περίεργο να μην του αρέσουν αυτά. Πρέπει να παρακολουθείς τι γίνεται αλλά όχι να αγοράζεις διαιτητές. Για αυτό υπάρχει κράτος και ομοσπονδία».

Παράλληλα, ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε και για την προσφορά του πρώην, πλέον, μεγαλομετόχου των «πράσινων» στην ομάδα: «Αυτό το έχω ζήσει από κοντά. Ξέρω πόσο αγαπάει τον Παναθηναϊκό και πόσο τον πονάει».

Αναφορικά με το αν οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν σημαντικές και έφεραν την αποχώρηση της οικογένειας, υποστήριξε: «Δεν έχω μιλήσει τελευταία μαζί του και δεν ξέρω τι ήταν αυτό που τον έκανε να αποχωρήσει. Είναι δύσκολη απόφαση και για αυτόν. Έχασαν και τα λεφτά τους, την ηρεμία τους και δεν πήραν τίποτα».

Για το αν ήταν αισιόδοξος για την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης, τόνισε: «Δεν ήμουν και το έλεγα. Πρέπει να υπάρχει πυραμίδα και να υπάρχει τρόπος που λειτουργεί η ομάδα. Χωρίς καλό σύστημα δεν μπορείς να κάνεις ομάδα. Δεν γίνεται να αποφασίζουν 5 άνθρωποι. Μπήκαν δυνατοί άνθρωποι με δυναμικούς χαρακτήρες και δεν μπορούσαν να αποφασίσουν όλοι μαζί».

Ερωτηθείς αν η απόφαση για την αποχώρηση ήταν της οικογένειας ή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, απάντησε: «Είναι απόφαση του Τζίγγερ».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη… μέρα, δήλωσε: «Δεν θα είναι εύκολο. Θα ήταν πιο εύκολα αν έμεναν. Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κόσμο και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα συνέλθει. Θα είναι κρίσιμη περίοδος φέτος. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός θα βρει κάποιον που θα κάνει λίγα από αυτά που έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Ακόμα, ο Βέλιμιρ Ζάετς, μίλησε και για την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ομάδα: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη και πολύ καλά αποτελέσματα».

Για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Δυστυχώς είδα τον αγώνα με την Οντένσε και την Μακάμπι. Ελπίζω ότι θα πάει καλύτερα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Παρόλο που πήραν δύο τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, η απώλεια του Σισέ ήταν μεγάλη. Δεν πιστεύω ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Αναφορικά για το τι έφταιξε και έφερε τον αποκλεισμό των «πράσινων», δήλωσε: «Δεν είχε καλή κυκλοφορία, δυνατό κέντρο, ομοιογένεια και πολλά πράγματα, που είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο. Δεν ήταν προετοιμασμένος κατάλληλα».

Επίσης, ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε και για την κατάσταση στο κροατικό ποδόσφαιρο: «Όλοι οι καλοί παίκτες φεύγουν γιατί δεν υπάρχουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Μόνο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίζεται δυνατή».

Αναφορικά με τις «μάχες» της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Εθνική μας, απάντησε: «Ελπίζω να προκριθούν και οι δύο. Όλα θα κριθούν στον Πειραιά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς. Η Κροατία αν αγωνιστούν παίκτες όπως ο Μόντριτς και ο Κράνιτσαρ, η Κροατία έχει πιο δυνατή ομάδα και είναι πιο τεχνική στο κέντρο. Η Ελλάδα έχει καλούς επιθετικούς, όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Νίνης και είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη σε αυτό το ματς».



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved