Σε καλό κλίμα, αλλά με... διαφωνίες

Σε καλό κλίμα, αλλά με... διαφωνίες

Εμφανώς προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Νοτιάς κατά την έξοδό του από τα γραφεία της εταιρίας «Μεσογαία», όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και κάποιων μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Λίγο περισσότερο από 4,5 ώρες διήρκησε η συνάντηση για το μέλλον της «Ένωσης» και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ βγήκαν από τα γραφεία της εταιρίας «Μεσογαία», η οποία ανήκει στον Νοτιά, λίγο μετά τις 23:30 και δεν είχαν διάθεση για να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ήταν κάπως σκυθρωπός, ενώ μπορούσε κανείς να διακρίνει στο πρόσωπό του τα σημάδια εκνευρισμού που του είχαν προκαλέσει όλα όσα είχε ακούσει.

Μάλιστα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ χωρίς να σταματήσει καθόλου μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατέβασε το παράθυρο προκειμένου να πει δύο λόγια για την συνάντηση στους δημοσιογράφους: «Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ΑΕΚ», αρκέστηκε να πει και στη συνέχεια αναχώρησε.{textlink}

Λίγα λόγια και από τον Σταύρο Αδαμίδη, κάτι που δείχνει ότι υπήρξαν αρκετές διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης της ομάδας: «Ψάχνουμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ. Κάνουμε ότι μπορούμε».

Λίγο νωρίτερα ο Νοτιάς φέρεται να έχει μεταφέρει τον εκνευρισμό και την δυσαρέσκειά του προς τον Αδαμίδη κυρίως για την οικονομική διαχείριση που έχει κάνει η τωρινή διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας θεωρεί ότι η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ στην παρούσα φάση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον λάθος προγραμματισμό που έκαναν οι διοικούντες το προηγούμενο διάστημα.

Επιπλέον, ο Νοτιάς δεν έδειξε διατεθειμένος να βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα εφόσον δεν γίνουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο που θα αξιοποιούνται αυτά. Ωστόσο, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Onsports, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την αναζήτηση κάποιου «συμπαίκτη» που θα μπορεί να δώσει οικονομική βοήθεια στον σύλλογο και να βγάλει τον ίδιο από τη δύσκολη θέση του μοναδικού χρηματοδότη της ΠΑΕ. Κάπως έτσι εξηγείται και η αναφορά του Αδαμίδη περί «βιώσιμης λύσης».

Στη συνέχεια, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση. Από την ΑΕΚ ουσιαστικά δεν θέλησαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες από την μαραθώνια συζήτηση με τον Νοτιά και προχώρησαν στην παρακάτω λακωνική ανακοίνωση που δεν λέει κάτι το σημαντικό:

«Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved