Συννεφιασμένο Σαββατοκύριακο…

Συννεφιασμένο Σαββατοκύριακο…

Σε αυτήν τη χρονική περίοδο τα φιλικά γίνονται για δύο λόγους. Πρώτον, για να διαπιστώσει ο προπονητής τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας και να μετρήσει δυνάμεις των θεωρούμενων βασικών. Και δεύτερον, για να δώσει την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής αφενός οι παίκτες που δεν συγκαταλέγονται στις πρώτες επιλογές του για την ενδεκάδα και αφετέρου τα νέα παιδιά της ομάδας.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, ο Σάκης Τσιώλης αποφάσισε να την διεξαγωγή των δύο φιλικών κόντρα σε Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Επανομής (αμφότερες ομάδες της Football League), θέλοντας να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος. Και απ’ ό,τι φάνηκε το… μετάνιωσε.

«Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και συμπεριφορά. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται από τους παίκτες τόσο στην ομάδα όσο και στην προσωπική τους ζωή. Δεν είχαμε κάποιο κέρδος από τα δύο φιλικά που παίξαμε. Όταν είμαστε σε αυτή την κατάσταση, καλύτερα να μην ερχόμαστε καθόλου. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους».

Η δήλωση του τεχνικού του ΑΡΗ μετά το φιλικό με την ομάδα της Επανομής είναι ενδεικτική και φανερώνει πολλά. Ήταν δύο ματς, τα αποτελέσματα των οποίων, αλλά -κυρίως- η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και η έλλειψη διάθεσης από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, χτύπησαν το «καμπανάκι».

Όμως το βέβαιο είναι ότι ακόμη κι έτσι ο Τσιώλης έβγαλε τα συμπεράσματά του. Πλέον γνωρίζει πως θα πρέπει να πορευτεί για την συνέχεια και πως να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα υπάρχοντα αγωνιστικά δεδομένα για την ομάδα του.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ενισχυμένο και φιλόδοξο Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η τεχνική ηγεσία περιμένει από τους παίκτες να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, προκειμένου να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μπορεί στα φιλικά τα αποτελέσματα να είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει έναν προπονητή, όμως μετρούν στην έξωθεν καλή μαρτυρία. Και σίγουρα στα δύο τεστ με Δόξα και Επανομή το πρόσημο ήταν αρνητικό για τους «κίτρινους».

Υ.Γ.: Είναι φανερό ότι ο Βίκτορας Ιάκομπ θέλει τον χρόνο του. Ο Ρουμάνος είναι ανέτοιμος και αυτό φάνηκε στα λεπτά που αγωνίστηκε στα δύο φιλικά. Για τον λόγο αυτό ας μην βιάζονται κάποιοι να τον κρίνουν. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει…

Υ.Γ. 1: Φάνηκε ότι ακόμη και τώρα ο Νάτσο Γκαρσία στα… καλά του μπορεί να δώσει λύσεις. 

Υ.Γ. 2: Στον μεγάλο χορό του SUPER 3 αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι αυτός ο σύνδεσμος πέρα από τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και αφοσίωσης που παραδίδει στην κερκίδα ξέρει να τιμά ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα για την ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ.



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved