Συμπεράσματα για ΟΦΗ

Συμπεράσματα για ΟΦΗ

Ξεκάθαρα πράγματα προέκυψαν για τον ΟΦΗ από το χθεσινό (03/09) φιλικό με τον συμπολίτη Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».

Τα θετικά για τους «ασπρόμαυρους» συγκαταλέγεται η καλή αμυντική λειτουργία που έδειξαν, αλλά και η καλή εικόνα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Και οι επτά καινούργιοι παίκτες (Κάρολ, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βάντο, Κατάϊ, Μποντόρ, Σουμπίνιο) που χρησιμοποιήθηκαν (από τους οκτώ συνολικά που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα) έδειξαν ότι θα βοηθήσουν το κρητικό συγκρότημα στη Super League.

O Kάρολ ενέπνεε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, ήταν σταθερός  σε όλες του τις επεμβάσεις (εκτός από μία φάση) και προσπαθούσε με το που έπιανε τη μπάλα να βγάλει τον ΟΦΗ αμέσως μπροστά είτε με τα βολέ του, είτε δίνοντας συνέχεια γρήγορα στο παιχνίδι.

Ο Ταυλαρίδης έμπαινε πάρα πολύ δυνατά σε όλες τις φάσεις και αποτέλεσε ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο με τους Γεωργίου (α’ ημίχρονο) και Σόουζα (β’ ημίχρονο) στα μετόπισθεν. Ο αριστεροπόδαρος Σόουζα επιβεβαίωσε το μεγάλο του προσόν που είναι η δύναμη, ήταν καλός στον αέρα (κέρδισε τις περισσότερες εναέριες μονομαχίες) αλλά και με τη μπάλα χαμηλά.

Ο  Βάντο ήταν εκ των κορυφαίων από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ως αριστερός μπακ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στα επιθετικά ως αριστερός χαφ στο δεύτερο. Ο Κατάϊ  και ο Μποντόρ φανέρωσαν δείγματα της αξίας τους και μόλις εγκλιματιστούν στην ομάδα θα παρουσιάσουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Όσο για τον Σουμπίνιο δεν εντυπωσίασε όπως στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο όμως με τις φαρμακερές κάθετές πάσες του δημιούργησε  προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο όπου έπαιξε στην άμυνα του Εργοτέλη.

Οι καινούργιοι παίκτες σίγουρα θα προσφέρουν όμως χρειάζονται χρόνο για να δέσουν με τους παλιούς και να προσαρμοστούν. Χρόνο που έχει το κρητικό συγκρότημα καθώς δεν θ’ αγωνιστεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, το πιθανότερο είναι το ίδιο να συμβεί και την 3η και θα επανέλθει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα στις 24 - 25 Σεπτεμβρίου στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη.

Θέλει ενίσχυση στην επίθεση

Από κει και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται μεγάλη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με την απόκτηση δύο επιθετικών. Γραμμή κρούσης όπου –προς το παρόν- υπάρχει μόνο ο Λεωνίδας Καμπάνταης ο οποίος τα δίνει όλα, μάχεται με τους αμυντικούς αλλά δεν έχει συμπαράσταση και βοήθειες.

Πρόβλημα στην ανάπτυξη

Επίσης κόντρα στον Εργοτέλη ο ΟΦΗ παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στην ανάπτυξή του και θα πρέπει κι εκεί να δουλέψει πολύ ο Νίκος Αναστόπουλος και να βρει λύσεις. Διότι μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ θα πρέπει να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας στα περισσότερα παιχνίδια αν θέλει να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος στο πρωτάθλημα.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved