Ρόβας: «Με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη και στην Εθνική»

Ρόβας: «Με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη και στην Εθνική»

Ακόμη πιο δυνατός επέστρεψε πριν από μερικούς μήνες στην ενεργό δράση ο Βασίλης Ρόβας μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη στις 13 Αυγούστου 2010, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του πέρυσι στον ΟΦΗ.

Ο 27χρονος Καρδιτσιώτης μέσος δεν το έβαλε κάτω, πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια, επανήλθε δριμύτερος και βοήθησε σημαντικά το κρητικό συγκρότημα στα play -off να πάρει το εισιτήριο για τη Super League. Μαζί του ονειρεύεται έξοδο στην Ευρώπη αλλά και μέσω αυτού κλήση στην Εθνική ομάδα.

«Σίγουρα ήταν μεγάλη η ατυχία που είχα πέρυσι» θυμάται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Βασίλης Ρόβας και συνεχίζει: «Είχα έλθει σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ξαφνικά χωρίς κανένα λόγο είχα υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Δεν έρχονται πολλές φορές τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις. Πάρα το πρόβλημα που μου παρουσιάσθηκε, δούλεψα πάρα πολύ γιατί έπρεπε να επιστρέψω στο επίπεδο που είναι οι συμπαίκτες μου και απαιτούν οι μεγάλες υποχρεώσεις του ΟΦΗ. Με την ευκαιρία θέλω να επισημάνω πως  όταν περνάς ένα σοβαρό τραυματισμό ο μόνος που σε καταλαβαίνει είναι ο εαυτός σου και οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου».

Ποιοι μου συμπαραστάθηκαν

Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν: «Αν και ήμουνα αρκετό χρονικό διάστημα στην ομάδα χωρίς συμμετοχές, ο κόσμος, η διοίκηση, ο προπονητής, το τεχνικό τιμ, οι συμπαίκτες μου, μου έδειξαν απίστευτη αγάπη και συμπαράσταση βοηθώντας με να επιστρέψω δυνατός στον ΟΦΗ και μαζί με την ομάδα μου στη μεγάλη κατηγορία».

Ο Βασίλης Ρόβας δεν κρύβει τη χαρά του που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας: «Είναι πάρα πολύ σπουδαίο για μένα να αποτελώ ένα κομμάτι της ομάδας του ΟΦΗ που έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία της και συγχρόνως αποτελεί μέρος της ιστορίας του αθλητισμού της χώρας μας. Παρά τα πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ είναι στη θέση που ανήκει».

Τα ευχαριστώ του Βασίλη

Ο 27χρονος Καρδιτσιώτης μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του Νίκο Αναστόπουλο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά, το Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη αλλά και για τον κόσμο του ΟΦΗ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια ποιότητα ανθρώπων στη δύσκολη δουλειά που κάνουμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Νίκο Μαχλά, στον κ. Γιάννη Κουράκη, στον προπονητή κ. Αναστόπουλο, για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Να  ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα μας να υλοποιεί το στόχο που έχει. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ. Από την πρώτη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού μου είναι κοντά μου μέσω internet και όχι μόνο. Ο κόσμος της ομάδας μου, με βοήθησε τα μέγιστα να δείξω μέσα στους αγωνιστικούς χώρους τις ικανότητες που έχω. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου δείχνουν είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Αυτό που ζήσαμε στους αγώνες play - offs και στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο  είναι κάτι το μοναδικό και απολαυστικό. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκεί που μας ήλθε η ιδέα ότι θα χάσουμε τον ματς, ο κόσμος τα άλλαξε όλα. Είχε γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας. Όλοι ευχόμαστε σε κάθε αγώνα στην έδρα μας να έχουμε μια παρόμοια γιορτή και στο τέλος μαζί με τον κόσμο να γιορτάσουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όταν ανήκεις σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό στόχο».

Ψηλά ο πήχης

Ο ίδιος ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά τους στόχους του με τον Ηρακλειώτικο σύλλογο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο:  «Όπως σας είπα και πιο πάνω στον ΟΦΗ έχω έλθει με μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να φθάσω και στην εθνική Ελλάδας».


Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved