Παπουτσάκης: «Να είμαστε ενωμένοι»

Παπουτσάκης: «Να είμαστε ενωμένοι»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε με δηλώνεις του ο νέος πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Παπουτσάκης στην τηλεόραση της Nova:

Για την εκλογή του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα: «Είναι τιμητικό. Το ζητούσα από παλαιότερα. Είμαστε 16 άνθρωποι, πολύ λίγοι, δεν χρειάζεται ούτε να σκεφτόμαστε πως θα υπάρξουν διαφορές ανάμεσα μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να συνεργαστούμε με το κράτος, με την ΕΠΟ και να βγάλουμε από το μυαλό του κόσμου, όσα βίωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Για το πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα με 13 ομάδες. Πιστεύω πως ήταν το προτιμότερο να ξεκινήσει. Μέσα στην βδομάδα θα βγει η απόφαση για τον Ηρακλή, οπότε και πιστεύω πως θα φτάσουμε τις 14. Εμείς στείλαμε γράμμα στην Πολιτεία, ζητώντας να γίνει κάτι το ταχύτερο δυνατό καθώς με την υπάρχουσα κατάσταση δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα».

Για τις αποφάσεις της ΕΠΟ: «Πιστεύω ότι υπήρχε κάποιο κενό νόμου. Πρέπει μία βαθμίδα να μειωθεί στην ΕΠΟ.

Για τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας: «Βεβαίως πρέπει να μπει μια τελεία στο θέμα αυτά. Μερικά όμως από αυτά τα μέτρα είναι καταστροφικά. Αν ένας θεατής βρίσει τον διαιτητή, μου λέει εμένα σαν ομάδα πως πρέπει να φάω 40.000 ευρώ πρόστιμο και αργότερα ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Πιστεύω πως θα την βρούμε τη λύση και με την ΕΠΟ και με την Πολιτεία».

Για την πιθανότητα κατάργησης του αυτοδιοίκητου: «Θέλω να πιστεύω πως το κράτος δεν λειτουργεί αυθαίρετα. Πιστεύω πως αν καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι θα βρούμε τη λύση. Αυτό θα γίνει άμεσα. Την επόμενη εβδομάδα. Θα ανοίξουμε τον διάλογο με όλους τους φορείς. Αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση με τον ΟΠΑΠ. Πιστεύω πως θα τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα. Τα έσοδα βέβαια φέτος είναι κάπως μειωμένα».

Για τον Εργοτέλη: «Έχουμε επικοινωνία με τον κόσμο. Χθες είχαμε συνάντηση μαζί τους. Κράτησε τρεις ώρες. Τους δείξαμε όλο τον νέο ΚΑΠ. Ο φίλαθλος πρέπει να ενημερωθεί για είναι μαζί σου. Πρέπει να αισθάνεται άνετα. Να κοιτάζει μόνο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό. Να φύγει η καχυποψία από τον κόσμο».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved