«Έχουμε... μπουκώσει»!

«Έχουμε... μπουκώσει»!

Κραυγή αγωνίας για την εξωαγωνιστική περιπέτεια που περνούν έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (1/9).

Κραυγή αγωνίας για την εξωαγωνιστική περιπέτεια που περνούν έβγαλαν οι παίκτες του ΟλυμπιακούΒόλου μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (1/9).

Ο Ηλίας Σολάκης μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του και εξέφρασε τα παράπονά τους για την Πολιτεία, τους δημοσιογράφους, αλλά και τον ΠΣΑΠ, ο οποίος σαν συνδικαλιστικό όργανο, δεν έχει πάρει θέση για το μέλλον των ποδοσφαιριστών του συλλόγου, κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει.

Για τον ΠΣΑΠ: «Έχωνα εκφράσω ένα παράπονο. Έπρεπε ήδη να έρθει ένας εκπρόσωπος, να ρωτήσει και ναμάθει. Το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν ένα έγγραφο στις 16/6, το οποίοαπευθυνόταν στον πρόεδρο της ΕΠΟ και ένα άλλο στις 24/8 που έκανε απλή ενημέρωση. Δεν αρκούν αυτά, ίσως θα έπρεπε να πιέσουν παραπάνω. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριο το δικό μας όργανο».

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον τους στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μείνουν αρκετοί ποδοσφαιριστές χωρίς ομάδα:

«Στην ομάδα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αγωνισθούμε στη Super League για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τρέχουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούμε και για αυτό ηαγωνία παρατάθηκε. Και που είμαστε εδώ, σίγουρα σημαίνει ότι αντέχουμε. Είμαστε και εμείς, όμως, άνθρωποι και υπάρχουν και κάποια πιο νεαρά παιδιά από εμένα που έχουν μέλλον. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έχουμε μπουκώσει. Ελπίζουμε και εσείς να βοηθήσετε».

Για το αν τους έχουνπροσεγγίσει ομάδες: «Μόνο και μόνο που είμαστε εδώ, είμαστε στον Ολυμπιακό Βόλου. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για το μέλλον των παικτών. Έχουμε φτάσει στο… τέρμα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας έχει δώσει δύναμη για να αντέξουμε. Κάθε ημέρα  βρίσκονται στους δρόμους, κάνουν τον αγώνα τους όσο μπορούν».

* Να σημειώσουμε, ότι σε λίγη ώρα οι παίκτες της ομάδας θα έχουν συνάντηση με την διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τους στον σύλλογο.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved