Παπουτσάκης... δαγκωτό!

Παπουτσάκης... δαγκωτό!

Με ψήφους 15-0 και αποχή της Ξάνθης – λόγω του δικαιώματος ψήφου σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα – ο Απόστολος Παπουτσάκης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Super League. Διαφώνησαν Παναθηναϊκός και Άρης με την ψήφο των δύο «έκπτωτων» ΠΑΕ, ωστόσο ψήφισαν για τον νέο πρόεδρο.

Η Super League ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της προεδρίας από τον Απόστολο Παπουτσάκη.

«Ανακοινώνεται ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωσις κ. Απόστολος Παπουτσάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2011», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε με δήλωσή του και ο απερχόμενος πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε.

Θυμηθείτε πως σας μετέδωσε το Onsports το Δ.Σ της Λίγκας:

15:20 Ο νέος πρόεδρος της Super League είναι από μεσημέρι της Πέμπτης (01/09) ο Απόστολος Παπουτσάκης ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Λίγκας και με 15-0 ανέβηκε στον θώκο. Από τη διαδικασία απείχε η Ξάνθη που διαφώνησε με το γεγονός ότι δόθηκε δικαίωμα ψήφου στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Καβάλα.

Την ίδια διαφωνία εξέφρασαν Άρης και Παναθηναϊκός, ωστόσο οι εκπρόσωποί τους δεν βγήκαν από την αίθουσα όπως έκαναν οι Ακρίτες και ψήφισαν υπέρ του Απόστολου Παπουτσάκη.

14:24 Έφτασαν οι εκπρόσωποι και των ΠΑΕ που απουσίαζαν, όπως και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης. Ξεκινάει η διαδικασία της συνεδρίασης του ΔΣ και η Super League αρχικά θα εξετάσει το κατά πόσο έχουν δικαίωμα ψήφου οι ΠΑΕ Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου στην εκλογή του προέδρου.

14:20 Το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή, με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Πανιωνίου, Κέρκυρας και Παναιτωλικού να μην έχουν φτάσει στα γραφεία της λίγκας. Δεν έχουν παρουσιαστεί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα, ενώ η ΠΑΕ Καβάλα εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Χρήστο Ρέμμο.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved